almond_tvrđava20 - Ulaznice ©

Marc Almond

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

[Obavijest organizatora]

 

Koncert Marca Almonda, koji se trebao održati 14.8.2021. u Šibeniku. OTKAZAN JE na veliku žalost publike i organizatora Tvrđave kulture Šibenik.

Nadamo se da će prilike za koncertom biti u nekim mirnijim vremenima!

Povrat kupljenih ulaznica trajat će mjesec dana, i to od srijede, 24.3. do četvrtka, 22.4. Ulaznice se mogu vratiti isključivo na prodajnom mjestu gdje su kupljene.

U slučaju da su ulaznice kupljene putem web stranice, povrat novca biti će izvršen na terećenu karticu. Za sva dodatna pitanja kupci se mogu obratiti na info@eventim.hr.

 

***

 

Svjetska ikona glazbene pop kulture nakon dugih 5 godina ponovo će nastupiti u Hrvatskoj! Ekskluzivnim koncertom u jedinstvenoj atmosferi na tvrđavi pred tek tisuću najvjernijih fanova, Marc Almond će izvesti svoje najveće glazbene uspješnice koje su prodale preko 30 milijuna nosača zvuka.

Marc Almond najpoznatiji je po razdoblju provedenom u elektro pop senzaciji Soft Cell zajedno s Davidom Ballom i proslavljenim klasikom Tainted Love. Zahvaljujući uzbudljivim početcima, žanrovski raznolik i inovativan, glazbeni put nastavio je kroz samostalnu karijeru. Nezaboravni hitovi poput Something's Gotten Hold of My Heart i I Feel Love donijeli su mu status pop ikone, koji je dodatno izgradio kazališnim izvedbama, pisanjem poezije i proze te samopouzdanim interpretacijama ruskih romansi i eksperimentalnih rock opera.

U 24 solo albuma prohujao je lepezom žanrova – od elektronike, post punka, rocka do velikih balada i ruskog folka. Obožavatelji već dugi niz godina uživaju u klasicima Tears Run Rings, The Idol, Jacky i What Makes a Man a Man, a istovremeno i recentnijim hitovima poput Child Star, Scar i A Kind of Love.

Ponosan, drzak i vječno svoj, Almond je krajem siječnja ove godine izdao album Chaos And A Dancing Star kojim je osvojio glazbenu kritiku i obožavatelje. 

[ULAZNICE]

EARLY BIRD CIJENA: 280 kn

Korisnici MASTERCARD® i MAESTRO® KARTICA ostvaruju ekskluzivnu pogodnost kupovine koja traje do petka 28.2. u 12:00 sati. Oni korisnici koji budu najbrži ostvaruju i popust od 15% na cijenu ulaznice (popust traje ograničeno vremensko razdoblje ili do rasprodane količine ulaznica rezerviranih za korisnike). 

Regularna prodaja ulaznica kreće od petka 28.2. u 12 sati.