maksim - Ulaznice

MAKSIM • The Collection

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

[ OBAVIJEST ORGANIZATORA ]

Koncert Maksima Mrvice odgođen zbog vremena. Zbog nepovoljne vremenske prognoze za subotu 1. srpnja, koncert proslavljenog pijanista Maksima Mrvice na Tvrđavi sv. Mihovila u Šibeniku, odgađa se za nedjelju 2.7. u 21 sat.

Kupljene ulaznice vrijede za novi termin događanja na sv. Mihovilu i nije ih potrebno mijenjati.

INFORMACIJE O POVRATU

Povrat ulaznica kupljenih na www.eventim.hr moguć je odmah zaključno sa subotom 1. srpnja do 17 sati. Povrat sredstava za kupljene ulaznice možete zatražiti slanjem e-mail zahtjeva na info@eventim.hr. U zahtjevu je potrebno navesti ID narudžbe ili priložiti sliku ulaznica s vidljivim barkodom te je zahtjev potrebno poslati s e-maila koji je vezan uz narudžbu. Zahtjev je potrebno poslati najkasnije do 01. 07. 23. DO 17 sati

Povrat ulaznica kupljenih na fizičkim prodajnim mjestima Eventima moguć je na istim mjestima od srijede 5. srpnja zaključno sa subotom 8. srpnja. Isti datumi vrijede i za povrat ulaznica kupljenih u City Pointu šibenskih tvrđava, uz prilaganje kupljene ulaznice i računa.

Ulaznice vraćene na Eventimu automatski su dostupne za kupovinu pa pratite stranice Eventima ukoliko biste last minute željeli poslušati koncert jednog od naših najboljih glazbenika na jednoj od naših najljepših pozornica!


***

Pijanist Maksim Mrvica, jedan od najuspješnijih hrvatskih glazbenika u svijetu, nakon pet godina nastupit će u rodnom Šibeniku. Koncert u sklopu velike svjetske turneje THE COLLECTION održat će 1. srpnja na Tvrđavi sv. Mihovila!

Apsolutna svjetska zvijezda, jedan od pionira crossover glazbe, Mrvica je zadnji put na Tvrđavi sv. Mihovila nastupio 2018. godine. Nakon velike turneje po Australiji i Aziji, rasprodanih koncerata u Sydneyu i Melbourneu, Singapuru, Seulu i Šangaju, nastupa u legendarnim dvoranama Hammersmith Apollo u Londonu i Palais des Congres u Parizu te Vatroslav Lisinski u Zagrebu, Maksim Mrvica 1. srpnja vraća se u rodni Šibenik!

Maksim stiže u sklopu svjetske turneje THE COLLECTION kako se zove i njegov zadnji album, zapravo best of izdanje na kojem se nalaze najpopularnije pjesme u njegovoj 20-godišnjoj crossover karijeri pa će tako publika na Mihovilu uživati u njegovim najpopularnijim obradama.