Love Amongst Ruin  - Ulaznice

Love Amongst Ruin će u sklopu svoje europske turneje nastupiti 3. prosinca u zagrebačkom Vintage Industrial Baru

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

Nakon odlaska iz grupe Placebo bubnjar Steve Hewitt osniva novi band Love Amongst Ruin. U novom bandu Steve prelazi na vokal te svira gitaru uživo dok u studiju svira i bubnjeve, bas i klavir.  2010. objavljuju svoj prvijenac jednostavno nazvan „Love Amongst Ruin“ sa kojeg su skinuta tri singla „So sad (Fade)“, „Home“ i „Alone“. Sve pjesme za prvi album je napisao sam Steve uz pomoć tadašnjeg basiste Jon Thronea. Iako Steve tvrdi kako želi otići dalje od Placebo zvuka u večini pjesama se osjeća utjecaj tog zvuka što se naravno odmah svidjelo fanovima. 2012. godine dolazi do personalnih promjena u bendu, od kojih je najzanimljivija dolazak Perry Bamontea iz dark legendi The Cure na mjesto basista. Perry je surađivao sa The Cure još 1989. godine u doba albuma „Designation“ kada je bio tehničar za gitare. 1990. je dospio na mjesto klavijaturiste, a ubrzo prešao na gitaru i sa The Cure snimio devet albuma na kojima je sudjelovao i kao autor glazbe ukljućujući i jedan od najuspješnijih The Cure albuma „Wish“. Te godine Love Amongs Ruin snimaju obradu pjesme „Rise“ u originalu od Public Image Ltd.


Početkom ljeta 2015. Love Amongst ruin objavljuju novi album „Lose Your Way“ na kojem je Steve ponovo odsvirao bubnjeve, odpjevao lead vokal, odsvirao neke bas dionice i klavir. Tu je i novi gitarist Donald Ross Skinner koji je poznat po surađivanju sa Julian Copeom i koji je surađivao u pisanju pjesama. Novi album donosi i pomak u zvuku iako zadržava tipičnu darkersku i Placebo atmosferu ali na jedan moderniji način.  Sa albuma su do sada skinuta dva singla, prvi istoimeni „Lose Your Way“ koji je totalni dark 80's i moderniji „Modern War Song“.


Kao posebni gosti će nastupiti zagrebački dugovječni darkeri Phantasmagoria u novom sastavu sa posebnom set listom za ovu prigodu.


Početak koncerta je najavljen za 20 sati.