LORDS OF THE SOUND - Ulaznice

Lords of The Sound - The Music of Hans Zimmer

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

Muzika omiljenih filmskih hitova na velikom koncertu 28.01. u Lisinskom

Lords Of The Sound - Muzika Hansa Zimmera

Internacionalni koncertni spektakl, ukrajinski orkestar “Lords of the Sound”, stiže po prvi put u Hrvatsku krajem siječnja kada će izvesti svima omiljene filmske kompozicije na koncertu pod nazivom “Muzika Hansa Zimmera”. Koncert će biti održan 28.01.2023. u Lisinskom.

Publiku očekuju nezaboravni hitovi iz filmova - ''Dina'', ''Spiderman 2'', ''Dark Knight'', ''Interstellar'', ''Gravitacija'', ''Sherlock Holmes'', ''Anđeli i demoni'', ''Da Vinchijev kod'', ''Pearl Harbour'', ''Gladijator'', ''Nemoguća misija'', ''Početak'', ''Pirati s Kariba'', ''Spirit'', ''Wonderwoman'', ''Madagaskar''.

Ulaznice se mogu kupiti na www.eventim.hr.

Zapanjujući uspjeh koncerata orkestra iz Ukrajine, “Lords of the Sound”, u kombinaciji s najboljim kompozicijama Hansa Zimmera nudi publici nezaboravno iskustvo, atmosferu prave bajke ispunjene ljepotom simfonijskog zvuka omiljenih kompozicija, energiju rock benda, živopisne vizualne efekte, moćne vokalne dionice solista i zbora, pozitivnu energiju i snagu cijelog orkestra. Solisti su Margarita Meleshko i Jaroslav Radionenko, a dirigent je Shahrokh Fatah Aiminzadeh.

Hans Zimmer je njemački filmski skladatelj koji je svoju popularnost stekao nakon objavljivanja kultnog filma ''Kišni čovjek''. ''Pišući glazbu za ‘Kišnog čovjeka’ stalno sam razmišljao: Nemoj utopiti heroje. Ne ulazi u prvi plan. Raymond, glavni lik, zapravo ne razumije gdje se nalazi. On svijet vidi drugačije od nas... Zašto ne stvoriti ''svjetsku glazbu'' za svijet koji postoji samo u njegovoj glavi?” prisjeća se Hans. Ovo je djelo bio pravi proboj u njegovoj karijeri i Zimmer je dobio nominaciju za nagradu Oscar. Najbolji hollywoodski redatelji postrojili su se u želji da rade s njim, a Hans se posvetio radu u potpunosti, često smišljajući glazbu za dva do tri filma istovremeno.

Njegova je glazba toliko dirnula studio Disney da su od Zimmera naručili kompoziciju za crtić ''Kralj lavova''. Tematska pjesma crtića donijela je skladatelju tri najprestižnije nagrade - Oscar, Zlatni globus i Grammies. Potom je Zimmer nastavio osvajati brojne nagrade postajući uistinu najbolji od najboljih u Hollywoodu, a ceremonije na kojima Zimmer nije nominiran, postale su prava rijetkost.

Više informacija možete pronaći na:

https://lordsofthesound.com/na

https://www.facebook.com/lordsofthesound

https://www.instagram.com/lordsofthesound/

***

Osobe s invaliditetom u inv. kolicima ulaze besplatno, pratnja plaća punu cijenu ulaznice.

Djeca do 6 godina ulaze besplatno.