LMF 2023 - Ulaznice

LMF FESTIVAL 2023

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

Above&Beyond, Adam Beyer, John Summit, Camelphat, Artbat, samo su dio velikana elektronske scene, koji će predvoditi treće izdanje LMF festivala, od 15.-17. Lipnja 2023. na zagrebačkom Jarunu

U 3 dana, od 15.-17. lipnja, na čak 4 impozantne pozornice na omiljenom zagrebačkom jezeru Jarunu prodefilirat će više od 70 inozemnih i domaćih DJ-eva. Iako je Let The Music Be Free (LMF) jedan od najmlađih hrvatskih festivala, ovogodišnji lineup potvrdio je da je i jedan od najtraženijih, jer svoj dolazak su potvrdile najveće svjetske zvijezde - Above&Beyond, Adam Beyer, John Summit, Camelphat, ARTBAT...

U Zagrebu će tako prvi put nastupiti trance trio Above & Beyond, koji čine Finac Paavo Siljamaki, Englez Jono Grant I Irac Tony McGuiness. Poznati su kao suradnici Madonne i Radioheada. Na listi najpopularnijih svjetskih DJ-a ovaj trojac zauzeo je 16. mjesto dok su u Velikoj Britaniji na visokom četvrtom.

Fanove elektronske glazbe oduševit će i dolazak Adama Beyera. Taj 46-godišnji Šveđanin danas je među 30 najpopularnijih DJ-a.

Publiku svakako ima i atraktivna Anfisa Letyago. Rođena u gradiću u Sibiru gdje noć traje devet mjeseci, s 19 godina seli se u Italiju gdje započinje uspješnu karijeru, a na tom putu pomogao joj je mentor, legendarni Carl Cox.

Dolazak na treće izdanje LMF-a potvrdio je i John Summit. Amerikanac, ponosan je vlasnik hita Deep End Sidepiece Remix, kojeg je do sada poslušalo više od 56 milijuna ljudi na Spotify-u.

Britanski duo CamelPhat još je jedno ime koje dolazi u hrvatsku metropolu, a na LMF se vraćaju i neka dobro poznata imena poput ukrajinskog ARTBAT-a, Cerclea kao i DJ Claptonea. Kako Claptone nastupa sa zlatnom maskom, mnogi se i danas pitaju tko se krije ispod nje?

Budite i vi dio jedinstvenog festivalskog doživljaja i ne propustite treće izdanje najvećeg open-air festivala u Zagrebu.