Učitavanje...

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju
Tradicionalno, najzabavniji i najraskošniji maskenbal u Zagrebu ove godine sa stand up komičarom Ivanom Šarićem!
 
Ove godine će smijeha biti još više jer na pozornicu Velike dvorane dolazi Ivan Šarić! Nakon dva nedavno održana nastupa u Lisinskom, mi želimo još. Nismo jedini, za njegov se nastup uvijek traži karta više, a velika doza dobrog humora redovito nadmaši sva očekivanja zainteresiranih posjetitelja. S obzirom na prigodu, sigurni smo da Ivan te večeri neće ostati „svoj“. Nestrpljivo očekujemo vidjeti pod kakvu će se masku on „sakriti". Ulaznice po cijeni od 120 kn uključuju i pristup atraktivnom programu u predvorjima Dvorane.

Ostala događanja u sklopu maskenbala u Lisinskom 03. veljače 2018.:

Predvorja Dvorane od 19:30 sati
Dobrodošlicu na samom ulazu poželit će vam Zagrebačke mažoretkinje i Greenhouse Blues Band dok Vas u predvorju Velike dvorane očekuje  zanimljiv program. Tamo će vas zabaviti DJ Marek, Mak teatar (prvi iluzionistički teatar Hrvatske) i Zagiland dok će atmosferu dodatno zagrijati Plesna skupina Back to Swing i atraktivne Brazilske plesačice.  Posjetitelji će također moći uživati u oslikavanju lica i tijela nadarene družine iz Cirkorame. Ulaznice po cijeni od 50 kuna omogućit će Vam pristup atraktivnom programu u predvorjima Dvorane.

Večera s tamburašima u 20:00 sati
Tradicionalno, najzabavniji i najraskošniji maskenbal u Zagrebu nudi još jednu iznimnu ponudu u nizu zanimljivih događanja. Obogatite karneval u Lisinskom uz ugodnu svirku tamburaša i uživajte u bogatoj večeri, karnevalskim delicijama! Ulaznice po cijeni od 150 kn uključuju i pristup atraktivnom programu u predvorjima Dvorane.

O najboljoj maski na najvećem i najzabavnijem ovogodišnjem maskenbalu u Zagrebu odlučivat će odabrani žiri, a nagrade će biti dodijeljene u više kategorija: za najbolju žensku, mušku, grupnu, dječju te plesni par.


Invalidi imaju besplatan ulaz, osoba u pratnji plaća punu cijenu ulaznice.

Organizator događaja:
Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog
Zagreb (Grad Zagreb)
Trg Stjepana Radića 4
OIB: 54493774760