LIBAR  - Ulaznice

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

LIBAR
PRVI PUT U TVORNICI KULTURE!
17.11.2012. SUBOTA
21:00


Grupa Libar, koja je do sada četiri puta rasprodala zagrebački klub Sax, ove jeseni priprema najveći zagrebački koncert do sada -  u subotu, 17.11.2012. nastupit će u Tvornici Kulture! Tim će  nastupom promovirati svoj prvi autorski album „Libar“, a publici će izvesti i najbolje pop - rock obrade s njihovog reprtoara (Depeche Mode, REM, Adele, RHCP...). Kombinirajući vlastite skladbe i takozvane „covere“ okupili su već pravu vojsku obožavatelja, ali ne pristajući na kompromise niti u produkciji niti u kvaliteti izvedbe. Libar zato ne ostavlja mjesta sumnji da su jedna od najoriginalnijih glazbenih pojava na sceni.
Znatiželjni se? Vidimo se u Tvornici 17. studenog!


U potpunosti svoja, s posebnim smislom za estetiku, punokrvna dalmatinska grupa LIBAR od svojih početaka 2007.godine, postavila je nove glazbene standardne na hrvatskoj sceni te visoko digla ljestvicu progresivnog glazbenog izričaja. Obradama svjetskih i domaćih hitova u formi tradicionalnih klapi, dobro poznatim pjesmama udahnuli su potpuno novi život i pokazali da kvalitetna glazba može imati najrazličitije interpretacije.

Sa svojom prvom autorskom pjesmom, hit singlom ‘Dite’, Libar je nastupio na Večerima Dalmatinske Šansone 2010. u Šibeniku gdje su odmah osvojili čak tri nagrade: za najboljeg debitanta, najbolji tekst i treću nagradu publike! Nakon odličnih reakcija publike i struke,  uslijedio je i novi singl “Glasnije”. Za tu pjesmu je objavljen i pomalo ekscentrični video spot kojim su najavili  novi album te koji je izazvao oduševljenje obožavatelja na youtubeu: „E ovako nešto se ne viđa često, ideja, sinkronizacija muzike i slike savršena, svaka čast“, „Tim burtonovski, dakle genijalno...“...“Mračne filmove inače ne volim i ne gledam...ali me je ovaj spot zakucao za fotelju! Najprije muzika, a onda i cijeli video...“

S novim albumom („Libar“, Menart 2012. ) odbacili su prefiks klape i žanrovski se kvalificirali među pop-rock bendove, a kompletni autorski album odmah je izazvao buru među publikom. Riječ je o vrlo slojevitom izdanju  i teško ga je žanrovski definirati jer je svaki od desetorice članova benda u njega utkao dio sebe, a surađivali su i s nizom kreativaca hrvatske underground i estradne scene. Izlazak albuma je popraćen novim singlom, pjesmom „Kapi“  - himnički optimističnom, harmonijski bogatom i energetski nabijenom pjesmom zaraznog refrena, a spot će ovih dana biti premijerno prikazan na domaćim i regionalnim TV postajama!

„Ulaznice za koncert Libra bit će u prodaji od sljedećeg tjedna po cijeni koja će svakome omogućiti da bude dio te večeri“ – poručili su organizatori. A više informacija bit će poznato uskoro.

Pojedinosti o koncertu i o  nastupima grupe Libar pratite na  

http://booking.menart.hr i http://libar.st/