lepabrena_drugikoncert - Ulaznice ©

Lepa Brena

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

Dragi posjetitelji,


Eventim blagajna i info pult će biti otvoreni na dane događaja od 16:00 između ulaza C i D. Ulazi se otvaraju od 18:30.


Osobe s invaliditetom u invalidskim kolicima ulaze besplatno.
Djeca do 3 godine ulaze besplatno s time da sjede roditeljima u krilu.


Ako ste zainteresirani za kupovinu VIP loža i VIP salona, možete se javiti organizatoru koncerta, tvrtki Star produkcija, na info@starprodukcija.hr. 


U PONUDI - ART TICKET! 


ART TICKET je najljepša uspomena i podsjetnik na nezaboravni koncert te sjajna ideja za poklon! ART TICKET je ulaznica tiskana u boji i sjajan dodatak Vašoj kolekciji ulaznica s Vama najdražih koncerata. ART TICKET moguće je kupiti SAMO uz poštansku dostavu.

 


LEPA BRENA RASPRODALA ARENU ZAGREBU, DODAN JE DRUGI KONCERT


 


Najpopularnija pjevačica u regiji rasprodala je ulaznice za nastup 14. prosinca u zagrebačkoj Areni, a novi koncert zakazan je  dan kasnije. 


 


Pjevačica i glumica pred zagrebačku publiku vraća se nakon deset godina pauze no ovaj put čak dvaput. Lepa Brena rasprodala je prvi koncert u Areni Zagreb 14. prosinca no kako je njen nastup u organizaciji Star produkcije izazvao toliko veliki interes publike, dodan je još jedan koncert i to 15. prosinca 2019. godine.


- Presretna sam što ću se nakon toliko godina vraćam u zagrebačku Arenu kao i zbog velikog odaziva ljudi. Izgleda da imam najbolju publiku na svijetu. Veselim se ponovnom dolasku u Zagreb i vjerujem da će svi uživati u nastupu koji im pripremam - kaže Brena.
Već desetljećima njezini koncerti jamstvo su dobrog provoda, a svakim nastupom i dalje dokazuje zašto je jedna od najvećih zvijezda u regiji.


Na najavljenom koncertu u Areni Zagreb Brena će uz specijalne audiovizualne efekte, bend, goste glazbenike, zbor, plesače i akrobate u spojiti sve ono što njena dugogodišnja karijera jest, a to je neizmjerna energija i emocija koju unosi u sve što izvodi i radi na pozornici. U bogatoj karijeri snimila je 21 album, pet  filmova, između ostaloga i hit-film u nastavcima "Hajde da se volimo", a ujedno je i izvođačica s najvećim glazbenim tiražama u povijesti glazbe na ovim prostorima.


Zagrebačka Arena još jednom će biti poprište vrhunskog glazbenog spektakla.