Labyrinth Istria:PAN-POT, MARCEL FENGLER - Ulaznice

Labyrinth Istria:PAN-POT, MARCEL FENGLER - Ulaznice ©

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

LABYRINTH ISTRIA, OPENING PARTY

PAN-POT * MARCEL FENGLER

& many more artists

26. 4. 2019 @ CLUB BYBLOS   

 

U današnjem modernom svijetu tisuće govornih jezika, jedan je toliko univerzalan da ima snagu na istom mjestu okupiti tisuće neznanaca, razbiti sve predrasude i širiti ljubav. Taj univerzalni jezik je TECHNO!

LABYRINTH ISTRIA je mlađi brat dobro poznatog LABYRINTH OPEN festivala iz Omiša u Dalmaciji, koji je protekle dvije godine ugostio velikane kao što su Amelie Lens, Joris Voorn, Stephan Bodzin, Dubfire, Matthias Tanzmann, Len Faki, Hernan Cattaneo, Kolektiv Turmstrasse te mnogi drugi. U Istru nam ove godine dolazi kao butique festival otvaranja ljetne festivalske sezone. Dvodnevni 36h TECHNO festival odvijati će se u Lanterni Poreč, a otvaranje festivala i prvi party u klubu Byblos. 

Prvo ime otvarenja je berlinski DJ duo PAN-POT, čvrsto usidren u najboljoj svjetskoj DJ ligi. Ova dva glazbena maga jednako su vješti i kao vrhunski techno producenti koji hipnotički zavode mase na plesnom podiju još od 2007. godine. Tada su se na svjetsku scenu lansirali svojim albumom "Pan-O-Rama" i ušla pod kožu svakom ozbiljnom techno fanu. Mračna energija, tvrdi basevi, melodika i dinamika u kojoj ustraju s filigranskom preciznošću, a sve to praćeno odmjerenim vokalnim dionicama. Ukratko: kinetični tehcno s mračne strane sile. Svoj zvuk tokom vremena su dodatno profilirali na etiketama kao što su Mobilee, Einmaleins te Soma, a dodatno ga kultiviraju na vlastitom labelu Second State.

Uz Pan-Pot, MARCEL FENGLER također dolazi u Byblos. Vinyl-junkie i eklektik, s korijenima duboko u eri pada berlinskog zida, zlatnih godina Claude Younga, Tresora i Love Parade-a, jedan  je I od prvih rezidenta Berghain / Panorama Bar-a, veliki prijatelj Efdemina i Marcela Dettmanna, s izdanjima na etiketama kao što su Ostgut Ton in Mote Evolver te šef labela IMF, na čiji talent i kvalitetu već četvrt stoljeća redovito upozorava i sam Resident Advisor.

Uz njih, odabrana je i nekolicina najboljih iz ponude regionalne techno scene.

 

CJENA ULAZNICA za otvaranje festivala, klub BYBLOS:

99 KN predprodaja za prvih 200 ulaznica

119 KN redovita cjena

139 KN na dan događaja

 

DVODNEVNA FESTIVALSKA ULAZNICA :

(prvi dan : otvaranje u klubu Byblos + drugi dan: Secret Beach party (after party) i Zodiak club Lanterna) : 189 KN

www.labyrinthopen.com