Učitavanje...

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

Od 3. do 8. travnja 2018. ponovno ćemo ugostiti domaće i međunarodne zvijezde klasične gitare.
#ZGF2018 će ponudit raznolike majstorske radionice, izvrsne koncerte svjetski poznatih gitarista, mogućnosti za umrežavanje te međunarodno gitarističko natjecanje koje okuplja mlade glazbenike iz cijelog svijeta. 
Vidimo se u Zagrebu!

[MAJSTORSKE RADIONCE]
Kroz majstorske radionice dajemo priliku mladim umjetnicima da uče od vodećih svjetskih majstora gitare te omogućavamo gitaristima stručno usavršavanje na najvišem nivou. Mladi gitaristi imat će priliku učiti od: Paolo Pegoraro, Stefan Schmidt, Judicaël Perroy,Carlo Marchione, Xhevdet Sahatxhija, Brian Head, Maroje Brcic, Thomas Offermann, Ante Čagalj.

Sve o radionicama: https://zagrebguitarfest.com/masterclasses/

[NATJECANJE]
Tijekom #ZGF2018 održava se i međunarodno gitarističko natjecanje koje privlači mnoge mlade gitariste iz Europe i šire. Natjecanje je sjajna prilika za susret međunarodnih prijatelja i za osobni izazov na međunarodnoj sceni.
Međunarodno natjecanje klasične gitare održat će se u šest kategorija određenih po starosti sudionika. Žiri natjecanja čine eminentni gitaristi i pedagozi iz Hrvatske i inozemstva.
Pobjednici svake kategorije dobit će vrijedne nagrade od naših sponzora, a pobjednik VI. kategorije dobit će mogućnost pridružiti se programu razmjene mladih gitarista - EuroStrings Young Stars. 
Kroz ovaj program, mlada gitaristička zvijezda ostvarit će koncertnu turneju na nekoliko europskih gitarističkih festivala i pridružiti se godišnjem EuroStrings natjecanju s ostalim pobjednicima festivala članova EuroStringsa.
Na #ZGF2018 održat će se i PRVO europsko natjecanje gitarista na kojem ćemo birati pobjednika Eurostrings natjecanja! Pobjednik EuroStrings natjecanja dobit će nagradu od 5000 eura i aranžman za koncerte u SAD-u i Kini.
Prijavite se sada i osvojite naslov EuroStrings Young Star!

Sve o natjecanju: https://zagrebguitarfest.com/competition/

[KONCERTI]
#ZGF2018 koncerti su podijeljeni u dvije skupine: ZGF YOUNG STARS i ZGF ALL STARS. Ponosni smo što na All Stars koncertima nastupaju najpoznatiji svjetski gitaristi različitih glazbenih žanrova (Gerardo Núñez Trio, Komorni ansambl Laurum, Stanley Jordan, Judicaël Perroy) , a naše Young Starse čine 15 vrhunskih mladih europskih gitarista, pobjednika međunarodnih gitarističkih festivala, članova Eurostrings platforme.


Djeca i osobe s invaliditetom ne ulaze besplatno.