Krug 1990-2014: Koncert Krug EKV i gosti  - Ulaznice

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

KRUG 1990-2014: koncert benda Krug EKV i gosti & DJsJedna od najvećih beogradskih klupskih atrakcija, bend "Krug EKV" nastupiti će u petak, 17.01. u Tvornici kulture u Zagrebu. Bend "Krug EKV " nastao je u proljeće 2006. godine. Osnovan je kao fuzija muzičara, članova originalne postave "Ekatarine Velike" sa grupom ljudi koji su više od dva desetljeća na glazbenoj sceni Beograda.

Zajednička im je ljubav prema muzici, umjetnosti i posebice poštovanje prema jednom od najvećih r'n'r bendova s ovih prostora, koji ih je inspirirao u raznim fazama života. Motiv im je davanje doprinosa u očuvanju sjećanja na VD-a, Milana, Bojana, Margitu i da, iako svjesni njihove potpune nezamjenjivosti, pruže mogućnost mladim naraštajima koji nisu mogli čuti EKV uživo (a i starijim generacijama da obnove sjećanja), da dio tog duha osjete na koncertu.

Krug EKV svoje koncerte, upotpunjene i video-artom, doživljava kao privilegiju da sa gostima na bini i publikom podijele fascinaciju jednom od najutjecajnijih i najcjenjenijih rock grupa na ovim prostorima te svim, prerano otišlim, genijalnim ljudima i njihovim idejama.
Članovi benda Krug EKV su:

Bubnjevi - Marko Milivojević
Član originalne postave grupe EKV. U EKV je došao 1991. godine, svirao na albumima "Dum Dum" i "Neko nas posmatra", i live "Kao u snu". Prije EKV svirao u "Partibrejkersima", kasnije u "Električnom orgazmu", "U škripcu", "E-play" i "Vlado Divljan & Old Stars Band".

Bas gitara - Dragiša Uskoković Ćima
Član originalne postave EKV. Prije EKV svirao u grupi "Sirova koža" i snimio veliki broj projekata za različite izvođače. U EKV je došao 1991. godine, svirao na albumu "Neko nas posmatra" i live "Kao u snu", kao i na velikom broju živih svirki u tom periodu.

Vokal i gitara - Nemanja Dašić

Klavijature - Dejan Tomović Tomke
Surađivao s velikim brojem beogradskih bendova, svirao u "Vampirima". Sudjelovao u autorskom projektu njujorškog (hip-hop power rock) benda "Cypha'z god'z".
Vokal, prateći vokal - Tanja Jovićević
Vođa i pjevačica kultnog beogradskog benda Oktobar 1864, koja je pjevala na većini albuma EKV-a i surađivala sa skoro svim značajnim džez glazbenicima sa ovih prostora.

Na koncertu će uz Krug EKV nastupiti i gosti, a već sada možemo najaviti da će Mile Biljanović (glavna uloga u filmu Šegrt Hlapić) otpjevati jednu pjesmu!

Više o koncertu i DJ nastupima pratite i na službenoj stranici www.1990krug2014.com .

Poslije koncerta:

Veliki Pogon > zamisli život U RITMU MUZIKE!
Odmah po završetku koncerta DJ Sish & Furlan (2djs4wedding) kreću sa klupskim programom zamisli život U RITMU MUZIKE!, gdje će prašiti po novom valu i rocku, domaće, regionalno i strano.

Mali Pogon > DJNANUT2 & DJ Sanjin

Nakon koncerta, u Malom Pogonu sestre Jasna i Ivana Nanut (DJNANUT2) kreću sa svojim programom.
Curke kombiniraju novo i staro, remixirano i integralno... Sve samo da nisu 'spuštalice' već strogo 'dizalice'.
Uz DJ-ke, svojih sat vremena će dobiti i DJ Sanjin iz Rijeke, sa svojim odabirom urbanih uspješnica.