Rock the Opera Split - Ulaznice

Koncert ROCK THE OPERA

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

Cijena na dan koncerta biti će:

  • VIP PARTER - 190,00KN
  • PARTER - 170,00 KN
  • LOŽA - 270,00 KN
  • TRIBINA DOLJE - 170,00 KN


VAŽNA OBAVIJEST:

Za prisustvovanje koncertu, uz kupljenu ulaznicu, treba priložiti COVID potvrdu u elektroničkom ili pisanom obliku. Na ulazu će se od 18 sati obavljati i nužno brzo antigensko testiranje, o trošku organizatora (besplatno za posjetitelje).


Ulazak na koncert moguć je SAMO I ISKLJUČIVO uz predočenje COVID POTVRDE ili uz BRZO ANTIGENSKO TESTIRANJE (koje će se obavljati besplatno na ulazu od 18 sati, o trošku organizatora koncerta)


JEDINSTVENI GLAZBENI SPEKTAKL

“ROCK THE OPERA” SA ZAGREBAČKOM FILHARMONIJOM

DOLAZI U SPLIT U SKLOPU TURNEJE PO HRVATSKOJ

05. 02. 2022. SPALADIUM ARENA, SPLIT

06. 02. 2022. DVORANA “KREŠIMIR ĆOSIĆ”, ZADAR

07. 02. 2022. K.D. V. LISINSKI, ZAGREB


Projekt “Rock the Opera” iza sebe niže brojne uspjehe diljem Europe te rasprodanih koncerata u najljepšim dvoranama. Nakon rasprodanog koncerta koncem listopada u Zagrebu, glazbeni spektakl “Rock the Opera” premijerno stiže u Split 05.02.2022 u Spaladium Arenu s početkom u 20 sati.


Koncert nudi neponovljivo iskustvo koji na unikatan i jedinstven način izvođenja svjetskih poznatih glazbenih djela publici daje fantastičnu atmosferu i ambijent.


Otkako je njemački dirigent Friedemanne Riehle kreirao spektakularan prvijenac u Bečkoj Operi, ovaj događaj nastavio je prenositi energiju diljem Europe na brojna prestižna mjesta i dvorane.


Na cijeloj turneji kao i u koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog pod palicom njemačkog dirigenta i u izvedbi Zagrebačke filharmonije uz vokalne soliste i specijalnog gosta Dinu Jelusića, “Rock the Opera” vratit će vas u dane rocka.


Zahvaljujući najnovijoj tehnologiji zvuka, aranžmanima koji oduzimaju dah i najboljim glazbenicima i iz klasičnog i iz rock svijeta, „Rock The Opera“ donijet će vam rock kakav nikada prije niste čuli, s najvećim poštovanjem prema izvornoj pjesmi i njezinoj važnosti te povijest glazbe, a uz veličanstvenost koju može donijeti samo puni filharmonijski orkestar. Projekt se bazira na najvećim klasičnim rock hitovi Queen, Deep Purple, Pink Floyd, Led Zeppelin, AC / DC, Rainbow, U2 i mnogim drugima.


Ulaz za navedeni glazbeni spektakl obavljat će se prema budućim epidemiološkim mjerama koje će biti određene od strane Nacionalnog stožera civilne zaštite u periodu održavanja koncerta. Naše kupce ćemo pravovremeno obavještavati o svim dopunama i izmjenama vezanim uz COVID mjere, te sve promjene ili izmjene koje će se eventualno dogoditi a vezane su za sam ulaz na koncert odnosno u navedene dvorane.Djeca ne ulaze besplatno.

Osobe s invaliditetom ulaze besplatno, pratnja plaća punu cijenu ulaznice.