Komedija Znaš li s kim si u vezi

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

Zbog trenutne situacije u svijetu i vladinih akcija u vezi suzbijanja širenja novog koronavirusa, zatvorena su mnoga prodajna mjesta. To znači da mnogi kupci nemaju mogućnost traženja povrata za odgođene/otkazane događaje u rokovima koje su odredili organizatori. U interesu svih je zaštititi zdravlje i dobrobit građana. Stoga je donesena odluka o obustavi svih povrata za otkazane i odgođene događaje. Obustava će ostati na snazi sve dok se situacija u zemlji ne riješi i omogući povratak u javni život. Nakon prestanka ograničenja javnog života u zemlji, obavijestit ćemo vas o novim datumima događaja i povratka.

[OBAVIJEST ORGANIZATORA - OSMIŠLJIVAČI ZABAVE J.D.O.O.]

''Odgođava se komedija ZNAŠ LI S KIM SI U VEZI? koja se trebala održati 03.04.2020. u Splitu. Novi datum još nije poznat. Ulaznice se mogu vratiti do 28.03.2020. na prodajno mjesto gdje su i kupljene. Ako ste ulaznice kupili putem www.eventim.hr, molimo Vas da se javite na info@eventim.hr s brojem narudžbe do 28.3.2020."

 

Predstava “ZNAŠ LI S KIM SI U VEZI?”

rađena u produkciji udruženja “Mundo Mondo” . U predstavi igraju Ivana Vojinović, Alisa Čajić Drmać i Emir Fejzić. Producent predstave je Rusmir Efendić. Kostimigrafiju potpisuje Hatidža Nuhić, dok je dizajn plakata uradio Ismar Žalica.

 “Znaš li” govori o ljubavi, strasti i nesigurnosti koju emocije bude u nama. Predstava provocira, nasmijava ali i vodi u mračne dubine 3 naizgled različita kataktera.

Priča počinje kada dvije djevojke čekaju ispred zgrade svaka svog momka da ga iznenade nakon što se vrati sa poslovnog putovanja.

Zaplet nastaje kada otkriju da obje čekaju istog momka. Tada odlučuju pripremiti potpuno neočekivan doček i iznenađenje koje neće biti nimalo ugodno. Njegovi pokušaji da zadrži kontrolu nad situacijom čine ovu predstavu duhovitom ali i otkrivaju najskrivenije emocije svih likova na sceni.