udaj se muški - Ulaznice

Komedija Udaj se muški  - Ulaznice

Podaci o događaju

Hit komedija koja će Vas nasmijati do suza i izazvati bolove od smijeha, dođite i pogledajte kako to izgleda kada zaručnica hoće glamurozno vjenčanje a sve mora bit organizirano u 10 dana .

HIT KOMEDIJA '' UDAJ SE MUŠKI ''

PULA - KAŠTEL

NEDJELJA, 22.08.2021. U 21:00 h

Trajanje 90 minuta

Tekst : Dunja Petrović

Režija : Marija Barne Lipkovski.

Igraju : Snežana Savić, Ratko Tankosić-Sarma, Miloš Đorđević, Stefan Uroš Tešić, Predrag Kotur i Aleksandar Jovanović

Predstava “Udaj se muški” prati tri prijatelja. Dobrica, mlak i bez ambicija, doveden je pred svršen čin, njegova djevojka Sandra, žena čvrstog i nemogućeg karaktera želi se vjenčati i preseliti se iz stana svoje majke u Dubai, gdje je dobila posao.

Iz Emirata izdaju zadatke za organizaciju vjenčanja telefonom jer imaju samo10 dana do kada će se vratiti u Beograd i vjenčati se.

Problem nastaje kada Dobrica sazna da je Lepi, njegov prijatelj kojem je posudio novac iz vjenčanog fonda, taj novac uložio u posao s lješnjacima koji nisu rodili i posao je propao .

Pod budnim okom Tašte, Dobrica, Lepi i Vektor - prijatelji racionalni i odmjereni, upuštaju se u avanturu organiziranja vjenčanja bez novca, uz nemoguće zahtjeve koji dolaze samo od buduće mladenke. Idejama i maštom osnovali su agenciju za organizaciju vjenčanja, raspisuju natječaj i postavljaju oglase ali odaziv nije velik.

Jedan se čovjek ipak javlja, prihvaća da bude volonter u izmišljenoj agenciji ali on ima i tajnu.

Ova komedijska priča, bez psovki i vulgarnosti, politike i estrade, prepuna je spletki i sitnih laži, začinjena originalnom glazbom, smiješna ali i gorka priča o našem mentalitetu .

Limitirano na 400 ulaznica.

STAND UP će biti održan uz sve mjere i preporuke Stožera Civilne zaštite RH.

Osobe s invaliditetom u invalidskim kolicima ulaze besplatno.

Djeca iznad 8 godina plaćaju ulaz.