Komedija Udaj se muški

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

[OBAVIJEST ORGANIZATORA - UDRUGA SHOWTIME]


''Sukladno preporuci Stožera civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije te novonastale situacije u vezi koronavirusa u Republici Hrvatskoj otkazujemo predstavu ''Udaj se muški'' čije je održavanje bilo predviđeno za petak, 03.04. 2020. otkazana.


Povrat je moguće ostvariti na prodajnom mjestu gdje ste ulaznice kupili. Povrati kupcima koji su ulaznice kupili putem stranice www.eventim.hr je već izvršen na terećenu karticu. Potrebno je otprilike deset dana kako bi povrat bio vidljiv na računu. U slučaju da Vam povrat nije vidljiv nakon deset dana, molimo Vas da se obratite Vašoj banci.


Osobe s invaliditetom u invalidskim kolicima imaju besplatan ulaz.
Djeca iznad 8 godina plaćaju ulaz.


Hit komedija koja će Vas nasmijati do suza i izazvati bolove od smijeha, dođite i pogledajte kako to izgleda kada zaručnica hoće glamurozno vjenčanje a sve mora bit organizirano u 10 dana .


Trajanje 90 minuta


Tekst : Dunja Petrović
Režija : Marija Barne Lipkovski.
Glume : Snežana Savić, Ratko Tankosić-Sarma, Miloš Đorđević, Stefan Uroš Tešić, Predrag Kotur i Aleksandar Jovanović


Predstava “Udaj se muški” prati tri prijatelja. Dobrica, mlak i bez ambicija, doveden je pred svršen čin, njegova djevojka Sandra, žena čvrstog i nemogućeg karaktera želi se vjenčati i preseliti se iz stana svoje majke u Dubai, gdje je dobila posao.


Iz Emirata izdaju zadatke za organizaciju vjenčanja telefonom jer imaju samo10 dana do kada će se vratiti u Beograd i vjenčati se.


Problem nastaje kada Dobrica sazna da je Lepi, njegov prijatelj kojem je posudio novac iz vjenčanog fonda, taj novac uložio u posao s lješnjacima koji nisu rodili i posao je propao.


Pod budnim okom Tašte, Dobrica, Lepi i Vektor - prijatelji racionalni i odmjereni, upuštaju se u avanturu organiziranja vjenčanja bez novca, uz nemoguće zahtjeve koji dolaze samo od buduće mladenke. Idejama i maštom osnovali su agenciju za organizaciju vjenčanja, raspisuju natječaj i postavljaju oglase ali odaziv nije velik.


Jedan se čovjek ipak javlja, prihvaća da bude volonter u izmišljenoj agenciji ali on ima i tajnu.


Ova komedijska priča, bez psovki i vulgarnosti, politike i estrade, prepuna je spletki i sitnih laži, začinjena originalnom glazbom, smiješna ali i gorka priča o našem mentalitetu.