klapa rišpet sustipan 2022 novo - Ulaznice

Klapa Rišpet

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

Klapa Rišpet nastupa na festivalu ''S okusom soli''


Jedna od naših najpoznatijih klapa, Klapa Rišpet, nastupit će 18. kolovoza na Sustipanu u Splitu, u sklopu festivala ''S okusom soli''.

“Više od dvije godine prošlo je od našeg velikog koncerta u Spaladium areni i jedva čekamo 18.kolovoz. i novi nastup Rišpeta u Splitu. Nakon ludnice u prepunom Spaladiumu 2020. godine, naša splitska publika će nas ovaj put imati prilike poslušati u intimnijoj atmosferi, na čarobnom Sustipanu - u okviru festivala ‘S okusom soli’. Zaželjeli smo se svirati doma, a Sustipan je idealno mjesto za divan koncert. Uskoro nam izlazi i novi singl 'Lipo mi je tu', veseli ljetni hit koji ćemo promovirati i na Sustipanu”, istaknuo je Pero Kozomara, producent i skladatelj klape "Rišpet".

Nabrojiti sve Rišpetove hitove i izdvojiti najdražu pjesmu prepuštamo svakome od vas, ali ono u što smo sigurni je to da ćete garantirano uživati u svakoj minuti, jer uz Peru Kozomaru, Ivu Amulića i kreativnu ekipu iz Rišpeta se slavi, raduje i zaljubljuje. Jedna od naših najnagrađivanijih i najtraženijih klapa, poznata je po svojim stihovima prepunima ljubavi i pjesmama prožetim mediteranskim ugođajem. Možemo zaključiti kako nas u Splitu u srcu kolovoza neminovno čeka još jedan nezaboravan glazbeni doživljaj prepun emocija i prepoznatljivog dalmatinskog temperamenta, koji će itekako ostati upamćen. Čaroban spoj intimne atmosfere, jedinstvene lokacije Sustipana uz dobro poznate zvukove Rišpeta, čine događaj koji se ovog ljeta jednostavno ne propušta.

Na Sustipanu će u Sklopu festivala ''S okusom Soli'' , koji traje o 17. do 20. kolovoza uz klapu Rišpet nastupiti i Božo Vrećo, Vlatko Stefanovski V3 Trio, Queen Real Tribute.


Djeca ne ulaze besplatno.

Osobe s invaliditetom ulaze besplatno, pratnja plaća punu cijenu ulaznice.