Učitavanje...

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

Veliki glazbeni spektakl 3. studenoga u Ciboni:Klapa Cambi: „Zar više nema nas“?


Posebni gosti: Massimo, Tony Cetinski, Vanna, Neno Belan i Meri Cetinić.


Sve ljubitelje klapskog pjevanja razveselit će vijest da se uskoro sprema pravi glazbeni spektakl: veliki koncert klape Cambi koji će se, uz renomirane goste, održati 3. studenoga u 20 sati u Ciboninoj dvorani u Zagrebu.


Ovim koncertom Cambi će promovirati svoj posljednji album „Zar više nema nas“, a uz Cambijevce će nastupiti i neki od najvećih vokala na hrvatskoj glazbenoj sceni, Tony Cetinski, Vanna, Neno Belan i Meri Cetinić, pa je prava glazbena poslastica zajamčena.


Sinonim za kvalitetnu dalmatinsku pjesmu – klapa Cambi, jedna je od najrenomiranijih klapskih skupina u Hrvatskoj. U posljednje dvije godine objavili su nekoliko zapaženih singlova, poput „Rijeke snova“, koji najavljuju skori nosač zvuka „Zar više nema nas“ u izdanju Croatia Recordsa.


Na albumu, čiji je glavni producent Olja Dešić, naći će se obrade nekih od najvećih hitova na ovim prostorima, koji su u originalu proslavili glazbene legende poput Olivera Dragojevića, Mate Miše Kovača, Toše Proeskog, Bijelog dugmeta, Zdravka Čolića i dr., a u kojima ćete moći uživati i na ovom koncertu.

PRODAJA ULAZNICA:


Ulaznice možete kupiti online ili na svim ovlaštenim prodajnim mjestima Eventima.


Kat. 1 TRIBINA Cijena 120,00 KN

Kat. 2 TELESKOPSKA TRIBINA Cijena 140,00 KN

Kat. 3 PARTER Cijena 140,00 KN

Kat. 4 VIP PARTER Cijena 160,00 KN