Kirbaj godine  - Ulaznice

SLAVONIA BAND, MEJAŠI I SINOVI RAVNICE, U PETAK 18.3. U MALOJ DVORANI DOMA SPORTOVA!

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

Slavonia Band dolazi iz Đakova i već sugodinama jedan od najutjecajnijih tamburaških sastava u Hrvatskoj. Svojim radom, glazbom i pristupom koncertima dali su drugu dimenziju tamburaškoj glazbi. Iza njih su brojni hitovi, među ostalima „Ej lutkice“, „Zlatna polja“, „Malena“, „Raduje me raduje“, „Jedan čovjek i jedna žena“ koji se i danas vrlo radu slušaju na radio postajama. Neobičan spoj rocka i tamburaškog izričaja zasigurno je glazbena kombinacija Slavonia banda i Teške industrije u pjesmi „Žena za utjehu“ .Odličnu suradnju na sceni i u studiju uvijek imaju s Colonijom pa se na njihovom zajedničkom popisu nalaze dvije pjesme; „Gukni golube“ i „Varalico“.

Popularni tamburaši u starkama, Mejaši, dosegli su zvjezdani status pjesmom „Zorica“ koja danas ima više od 10 milijuna pogleda!Nevjerojatna popularnost mladih Varaždinaca ne jenjava; posljednji singl “Kako da te zaboravim” je romantičniji i laganiji od prethodnog “Pijanka”, koji je bržeg tempa i pun energije. U nizu uspješnih singlova je i „Zavela me Ana“ koja ima preko 5 milijuna pogleda! Kako su zaveli vrckastu Andreju Šušnjaru možete čuti u pjesmi „Zapjevajmo onu našu“ koja je premašila milijun pogleda.

Sinovi ravnice
su nedavno izbacili novi singl „Malo da, malo ne“  čiji pogledi na YouTube-u rastu iz dana u dan, a za sada je pogledan više od 75 000 puta. Pjesma je plesna, malo življeg ritma, no i dalje tambure vode glavnu priču. Uz prethodni singl „Žena boginja“ , ova je pjesma pun pogodak za „Kirbaj godine“! Davne 1997. godine predstavili su pjesmu „Dođi u Vinkovce“ koju su preradili 2013. godine. Pjesma koja je zasigurno ostavila trag u njihovoj glazbenoj karijeri su„Ljubavnici“ koju su snimili s Colonijom i koja do danas na YouTube ubroji preko 2 milijuna pogleda! Upravo zbog te pjesme, Sinovi ravnice, odlučili su svoj novi album nazvati „Ljubavnici“, a trebao bi izaći sredinom idućeg mjeseca. Neobičan spoj moćnog zvuka saksofona i melodične tambure, po prvi put u hrvatskoj glazbenoj povijesti, Sinovi ravnice ujedinili su u pjesmi „Opatice“ gdje im se pridružio poznati glumac Goran Navojec. Pjesma „Nisam loš“  koju su predstavili prije nekoliko mjeseci, odlično je zaživjela kod publike zbog čega su prije ljeta,odlučili svoju publiku nagraditi i pokloniti im remix iste pjesme.  


ULAZNICE:

 

Svoje ulaznice možete kupiti putem sustava Eventim po cijeni od 60 kuna za stajanje ili 70 kuna za sjedenje. Ukoliko ih ostane, na dan koncerta cijena će biti 70 / 80 kn.

 

U prodaji su i VIP ulaznice, koje uključuju najbolja mjesta u dvorani, točno nasuprot pozornice te majicu „Kirbaj godine“ koja će sve kupce VIP ulaznica čekati na licu mjesta na dan koncerta.

 

Djeca do šeste godine ne plaćaju ulaznicu nego sjede na roditelju ako roditelj odabere sjedeće mjesto.

 

Sve informacije i dalje pratite na facebook stranici „Kirbaja godine“ te na stranicama Slavonia banda, Mejaša i Sinova ravnice, Menart BPM-a i Menart Labela.