Učitavanje...

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

Spektakl umjetničkog klizanja, ¨”Kings on Ice”, dolazi 15. prosinca po prvi puta u Hrvatsku, na klizalištu uređenom u Areni Zagreb, počevši od 20:00 sati. Show svjetske klase jedinstvena je kombinacija zabave i športa u kojem su spektakularne akrobacije i besprijekorne demonstracije talenta i tehnika poznatih klizača popračena zvucima Stradivarius violine.

“Kings on Ice” smatra se najrenomiranijim i najomiljenijim zbivanjem takve vrste u Europi. Publika će moći vidjeti višestrukog svjetskog prvaka Evghenija Plushenka koji će, nakon višemjesečnih treninga, predstaviti specijalan program, jednu originalnu kompoziciju i jednu kompilaciju best-of najboljih i najdražih trenutaka iz programa po kojima je poznat.

Uz velika klizačka imena na gali ”Kings on Ice” bit će i dobitnik nagrade Emmy, Edvin Marton. Žicama njegove čarobne violine Stradivarius, “princ violine” će publici u zagrebačkoj Areni prirediti nezaboravan show.

Spektakl će uveličati Vienna Strauss Orchestra, jedan od njacijenjenijih orkestara u svijetu, poznat po vjernim izvedbama Straussovih skladbi. Orkestar će održati impresivan koncert, prateći emotivne intrepretacije i opasne akrobacijske elemente zvucima klasične glazbe.