gizzard_zagreb20 - Ulaznice ©

King Gizzard & the Lizard Wizard

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

[Obavijest]

Obavještavamo vas kako je odgođen koncert King Gizzard & the Lizard Wizard koji se trebao održati 28.7.2020. u Zagrebu.


Dok čekamo novi termin koncerta, koji se organizator nada potvrditi do kraja ljeta, omogućen je povrat sredstava za one koji ne žele čekati ili već sada znaju da neće ići na novi datum. Povrat je moguće ostvariti od ponedjeljka 3.8. do nedjelje 6.9.2020. isključivo na prodajnom mjestu na kojem su ulaznice kupljene. Ako ste ulaznice kupili online na Eventim.hr, povrat možete zatražiti slanjem e-mail zahtjeva na info@eventim.hr najkasnije do 6.9.2020. U zahtjevu je potrebno navesti ID narudžbe.


Sve do sada kupljene ulaznice će svakako vrijediti za novi termin kada on bude objavljen.Osobe u invalidskim kolicima ulaze besplatno, pratnja mora imati ulaznicu.

Djeca do 7 godina ulaze besplatno uz pratnju roditelja.

LAA PREDSTAVLJA:

KING GIZZARD & THE LIZARD WIZARD

TVORNICA KULTURE

UTORAK, 28.07.2020.


Psihodelični australski rock majstori King Gizzard & The Lizard Wizard konačno dolaze na svoj premijerni nastup u ove krajeve, i to 28. srpnja u zagrebačku Tvornicu kulture.


Jedan od najhvaljenijih, najutjecajnijih i najluđih bandova novije generacije u posljednjem je desetljeću objavio nevjerojatnih 15 studijskih albuma i 2 EPa izdanja, pomicao granice svakog žanra u kojem su se našli, i odsvirao neke od najlegendarnijih koncerata mnogih festivala na kojima su se pojavili.

Osnovani su ne tako davne 2010. i već sljedeće sezone objavili prva dva EP-a “Anglesea” I “Willoughby’s Beach”. Vrhunac kreativne mahnitosti uhvaćen je 2017. kad su u jednoj godini objavili pet studijskih albuma. Mada je 2020. tek na početku već imaju realizirana tri live albuma (koncerti iz Adelaida, Parisa I Bruxellesa) čiji prihod je išao kao pomoć divljim životinjama pogođenim katastrofalnim požarima u Australiji.


Bacajući se na glavu iz žanra u žanr, miksajući sve od psihodelije preko soula do heavy metala, King Gizzard jedinstvena su pojava na svjetskoj sceni i po mnogima najzanimljiviji rock band posljednjih 10 godina. Osim što pomiču granice studijskim izdanjima, ne ostaju dužni ni na posebnim i originalnih koncertima. Tako nadolazećeg proljeća rade 2 maratonska 3-satna koncerta u Red Rocksu u američkom Coloradu, za koje su već rasprodali svih 19.000 ulaznica. Na europskom se kontinentu uglavnom zadržavaju kratko, na najvećim festivalima, a klupski zagrebački koncert apsolutna je poslastica za ogroman broj fanova koji imaju u našim krajevima i jedan od rijetkih solo nastupa u Europi koje će odsvirati ovoga ljeta.


Ulaznice

Ulaznice u prodaju kreću u ponedjeljak, 24. veljače po cijeni od 190 kn, odnosno 220 kn na dan koncerta.