kiki i frajman zagreb 2022 - Ulaznice

KIKI & FRAJMAN - 30 godina poslije @ Aquarius

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

KIKI & FRAJMAN “30 godina poslije" @Aquarius [26.11.2022]


Opis:

★★★ KIKI & FRAJMAN - “30 godina poslije" ★★★

►7 Hours Unique Electronic Experience & Journey

►AQUARIUS, subota 26.11.2022. od 22 - 05h

►Presented by Croatian RAVE Nation

_________________________

Timetable:

22.00 - 01.30 FRAJMAN

01.30 - 05.00 KIKI [3 Decks Vinyl Set]


S osobitim zadovoljstvom pozivamo vas u subotu 26.11.2022., povodom obilježavanja jubilarne 30. godišnjice poznatog zagrebačkog kluba Aquarius, na jedan vrlo poseban i ekskluzivan party na koji smo godinama čekali: KIKI & FRAJMAN - “30 godina poslije".

Vjerovali ili ne, prošlo je već 30 godina od kada su stari prijatelji i DJ-i Kristijan Nardić - KIKI i Davor Frajman jednog četvrtka davne 1992. godine “došli tiho i ušli u legendu" ispisavši zlatnim slovima povijest domaće glazbene elektronske scene. Svojim nespornim glazbenim talentom, entuzijazmom i kreativnošću godinama su među svim ljubiteljima elektronske glazbe uživali status jednih od najboljih i najinovativnijih domaćih DJ-a, a tako je ostalo i do današnjih dana.

Njihovi DJ setovi uvijek su bili posebni, drugačiji i uzbudljivi, takvi da nikada nikoga ne ostavljaju ravnodušnima na plesnom podiju. Sigurni smo da će tako biti i sada, "30 godina poslije" u dobrom starom Aquariusu, gdje je i započela njihova danas već legendarna glazbena priča koju će nam u subotu 26.11.2022. njih dvojica ponovno "ispričati" na najbolji mogući način, onako kako samo oni znaju.

Kiki i Frajman, koji su domaću scenu zadužili svojom prezentacijom glazbe, također su zaslužni i za glazbeni odgoj generacija mladih, a njihovi kultni klupski projekti Sabotage i Loops te kasnije Stereo Studio /s Marijanom Felverom/ uvijek ce nas asocirati na njih i na zlatno doba elektronske scene.

Ili kako reče jos davno jedan naš poznati DJ: "KIKI i FRAJMAN su obavezna “lektira" prije svega za sve DJ-eve kao i i za sve ljubitelje elektronske glazbe“.

Dobrodošli!