Učitavanje...

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

Musicology Barcaffé Sessions osmišljen je kao posebna vrsta glazbenog uživanja i koncertnog iskustva. To nije festival s masovnom posjetom, već glazbeno uživanje u manjim klupskim koncertima do 1000 ljudi, na kojima skoro da možete dodirnuti svog omiljenog izvođača. Ovakvim pristupom se naglasak stavlja na samu glazbu, umjesto na show i vizualne efekte. Razbijanjem festivalskog koncepta kojim se koncerti grupiraju kroz nekoliko uzastopnih dana, ljubitelji glazbe su u mogućnosti na koncertima uživati tijekom čitave godine. 

Drugi koncert serijala, nakon Mario Biondia, održat će se 1. prosinca u Tvornici kulture, a ovaj nastup će biti specijalna poslastica za zagrebačku publiku. Nigerijski pjevač i gitarist Keziah Jones, po prvi put stiže u prijestolnicu Hrvatske sa svojim specifičnim zvukom. Keziah je kreator novog smjera u glazbi - bluefunka. Bluefunk je mješavina blues melodije i oštrih ritmova fanka, kao i elemenata joruba glazbe. Keziah je također poznat po stilu sviranja gitare, koje svojom izuzetno izraženom ritmikom i pokretima ponekad podsjeća na sviranje udaraljki ili na slap tehniku koju koriste basisti. Posjetitelji koncerta će imati priliku čuti njegove hitove poput "Rhythm is love", " Where 's Life?" i "Million Miles from Home", ali i nove pjesme s albuma koji je u pripremi.

Musicology je našao i pravog sugovornika, Barcaffé, koji ima isti cilj - bliski koncept uživanja u lijepom trenutku i zadovoljstvu koje želimo podijeliti s pozitivnim ljudima. Musicology Barcaffé Sessions ima cilj poticati intimni užitak u glazbi i u bliskom kontaktu s izvođačem. Koncept serijala je jednostavan - pažljivo odabrani izvođači jazz, funk, soul, r'n'b, ili drugih žanrova, s naglaskom na kvalitetu u svakom segmentu. Mnogo pažnje posvećuje se i odabiru koncertnog prostora, ozvučenju, ventilaciji i svemu onome što je uvjet potpunom prepuštanju i uživanju u dobroj glazbi.

Ulaznice u prodaji: www.eventim.hr
Early bird cijena 125kn

Djeca do 12 godina ulaze besplatno.
Osobe s invaliditetom ulaze besplatno uz pratnju, pratnja mora imati ulaznicu.