kalember rucner duvnjak trio dubrovnik 2021 - Ulaznice

Kalember/Rucner/Duvnjak Trio

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

Zajednički koncert Ane Rucner, Vlade Kalembera i Marka Duvnjaka 18. lipnja u Dubrovniku

Ana Rucner, Vlado Kalember i Marko Duvnjak naći će se zajedno na bini dubrovačkih Lazareta u petak, 18. lipnja u Dubrovniku, gdje će u sklopu tradicionalnog festivala Ane Rucner - „Ana u Gradu“ predstaviti svoj novi projekt - Kalember/Rucner/Duvnjak Trio.

Radi se o glazbenom projektu naše čelistice Ane Rucner, u kojem je okupila Vladu Kalembera, glazbenu ikonu i frontmana jednog od najuspješnijih pop sastava naših prostora, Srebrnih krila i mladog bubnjara i trubača Marka Duvnjaka. Nastao je iz želje za zajedničkim muziciranjem sjajnih i priznatih glazbenika početkom 2021. godine, a zbog velikog zanimanja publike, Kalember/Rucner/Duvnjak Trio od početka lipnja kreće na mini turneju širom Hrvatske.

„Nema ništa ljepšeg od muziciranja s vrhunskim glazbenicima. Oduvijek sam uživala kreirati lijepe glazbene projekte i u njih pretočiti ono najbolje od sebe“, ističe Ana Rucner ususret prvom koncertu ovog zanimljivog trija.

Repertoar koji je Ana Rucner za ovu postavu osmislila progovara svim generacijama publike i najrazličitijim glazbenim ukusima. Tako publika u unplugged varijanti može čuti sve one velike hitove Kalembera i Srebrnih krila - O Ana, Nek živi ljubav, Vino na usnama… U drugom dijelu koncerta, vodstvo preuzima Ana Rucner, koja je za publiku pripremila koncertni dio uz Marka Duvnjaka na bubnjevima i uz trubu, a koji obuhvaća sjajne obrade svjetskih uspješnica, glazbenih filmskih tema iz blockbustera, ali i poznatih klasičnih skladbi u Aninim crossover izvedbama. U ovom dijelu programa, svi fanovi Ane Rucner mogu uživati u žešćem zvuku uz hitove poput filmskih tema iz filmova Pirati s Kariba, Mombase, Igre prijestolja i sl., te uz crossover klasike poput rock verzije Destiny, iz Beethovenove 5. Simfonije, Vivaldijevog Storma, Ode radosti i drugih dinamičnih i bezvremenskih skladbi. Konačno, treći dio koncerta, oduševit će publiku uz obrade romskih i etno skladbi, ritmove čardaša, i plesnih, tradicionalnih skladbi uz Čaje šukarije, Jovano, Jovanke i drugih iznenađenja.

Ulaznice za koncert u pretprodaji se mogu kupiti u sustavu Eventim.hr po cijeni od 80 kuna i na dan koncerta po 90 kuna na ulazu u Lazarete.

Ovaj je koncertni program sufinanciran putem Natječaja “Jer svirati se mora“ provedenog u suradnji Ministarstva kulture i medija RH i Hrvatske glazbene unije.


Osobe s invaliditetom ulaze besplatno, pratnja plaća punu cijenu ulaznice.

Djeca do 7 godina ulaze besplatno.