maca zagreb 2022 - Ulaznice

Kakva ti je žena, takav ti je život

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

REGIONALNA HIT KOMEDIJA FANTASTIČNOG DRAGANA MARINKOVIĆA MACE “KAKVA TI JE ŽENA, TAKAV TI JE ŽIVOT”,

DOLAZI PONOVO U ZAGREB 25.5. U TVORNICU KULTURE!HIT KOMEDIJA “Kakva ti je žena, Takav ti je život” će Vas natjerati da razmislite dobro o sebi i o svijetu koji Vas okružuje. Maca kroz predstavu publici otkriva kako zapravo treba izgledati dobar i uspješan brak.

Volimo li da nas vole ili volimo voljeti? Je li uvijek na početku veze prvo strast, pa onda krah? Koliko brak mijenja ljude i samu vezu? U braku ili u mraku?


Peta autorska predstava Dragana Marinkovića Mace, u samo 20 mjeseci postojanja oborila je sve rekorde gledanosti. Na turnejama po Hrvatskoj, Bosni I Hercegovini, Srbiji ali I Europi, predstava je oduševila više od 60.000 gledatelja.


ZATO NE PROPUSTITE OVU FENOMENALNU PREDSTAVU 25.5 U TVORNICI KULTURE SA POČETKOM U 20:00H!


Ova predstava ozbiljno utječe na psihofizičko stanje cijelog organizma. Izaziva bolove u trbuhu -od smijeha. Izaziva i veliku količinu suza-od smijeha.

Odgovore na vječna pitanja o odnosu između muškarca i žene, Dragan Marinković-Maca donosi na originalan i samo njemu svojstven način.

Kakva ti je žena-takav ti je život predstava je koja će Vas oraspoložiti, nasmijati, zabaviti i zasigurno Vas neće ostaviti ravnodušnim.

Gledanje predstave je džabe. Samo se karta plaća. 🙂

 

SVOJE ULAZNICE NABAVITE NA VRIJEME I DOĐITE PROVESTI NEZABORAVIH 120 MINUTA PROŽETIH SMIJEHOM I POZITIVNOM ENERGIJOM!

 

 

 

ULAZNICE POTRAŽITE NA SUSTAVU EVENTIM!