maca_slavonskibrod20 - Ulaznice

Kakva ti je žena, takav ti je život

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju


VAŽNA OBAVIJEST!

Predstava “Kakva ti je žena, takav ti je život”, zakazana za 23.11.2020. u KKD „I. B. Mažuranić“ u Slavonskom Brodu, radi preporuke Stožera civilne zaštite te smanjenja kapaciteta publike, se otkazuje.

POVRAT ULAZNICA moguće je ostvariti na istom prodajnom mjestu na kojem su ulaznice kupljene.

Povrat sredstava za ulaznice kupljene putem web stranice www.eventim.hr izvršen je na terećenu karticu.


***


REGIONALNA HIT KOMEDIJA ‘’KAKVA TI JE ŽENA ,TAKAV TI JE ŽIVOT’’

dolazi u Slavonski Brod – KKD I. B. Mažuranić

23.11.2020. s početkom u 20:00h


Autorska predstava Dragana Marinkovića Mace "Kakva ti je žena, takav ti je život" osvaja regiju. Karte za premijere u Beogradu, Zagrebu, Sarajevu, Splitu i Beču rasprodane su “u tren oka”, a oduševljena je publika u godinu dana igranja predstave, Dragan Marinković Maca napunio je 50-tak dvorana širom regije te je predstavu pogledalo više od 60,000 ljudi.


Brojna publika u regiji uživa u priči o muško-ženskim odnosima i surovoj svakodnevnici s poučnom porukom o tome kako je ljubav smisao života. Na sebi svojstven način Maca je ovu simpatičnu predstavu približio publici na način da priča priču o čovjeku koji se odmah nakon razvoda i nakon što ga je žena izbacila iz kuće, zaputi u kafanu, a potom odluči s publikom podijeliti svoju životnu priču. Igranje je često prekidano aplauzima, a gosti su ushićeno iščekivali svaki njegovi sljedeći monolog. Ova hit komedija je ujedno i peta autorska predstava popularnog glumca i komičara.

“Priča oslikava stvarnost muško-ženskih odnosa i vremena u kojem živimo", kazao nam je Marinković uoči sarajevske premijere.

„Kakva ti je žena, takav ti je život“ je predstava koja izaziva bolove u trbuhu te veliku količinu suza od smijeha, a postoji i mogućnost gubljenja glasa od silnog naprezanja. Volimo li da nas vole ili volimo da volimo? Koliko brak mijenja odnos dvoje ljudi i samu vezu? Što je potrebno za skladan brak? Odgovore na vječita pitanja o odnosu muškarca i žene, Dragan Marinković-Maca donosi na originalan i samo njemu svojstven način.

Ovo je predstava koja će Vas oraspoložiti, nasmijati, zabaviti i zasigurno Vas neće ostaviti ravnodušnim.

Ulaznice u prodaji preko sustava Eventim te na blagajni dvorane na dan predstave.

Djeca ne ulaze besplatno.

Osobe s invaliditetom ulaze besplatno, pratnja plaća punu cijenu ulaznice.