maca_slavonskibrod20 - Ulaznice

Kakva ti je žena, takav ti je život

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

REGIONALNA HIT KOMEDIJA

‘’KAKVA TI JE ŽENA ,TAKAV TI JE ŽIVOT’’ kreće na proljetnu turneju:

21.05. SLAVONSKI BROD, K.K.D. I.B. MAŽURANIĆ

22.05. RIJEKA, HKD

23.05. PAZIN, SPOMEN DOM

24.05. DVORANA LORA, SPLIT

25.05. TVORNICA KULTURE, ZAGREB

Autorska predstava Dragana Marinkovića Mace "Kakva ti je žena, takav ti je život" osvaja regiju. Karte za premijere u Beogradu, Zagrebu, Sarajevu, Splitu i Beču rasprodane su u tren oka, a oduševljena publika u svakom gradu je tražila kartu više.

Za godinu dana igranja predstave, Dragan Marinković Maca napunio je 50tak dvorana širom regije te je predstavu pogledalo više od 50,000 ljudi.

K.K.D. I. B. MAŽURANIĆ, SLAVONSKI BROD 21.05. S POČETKOM U 20:00H

Brojna publika u regiji uživa u priči o muško-ženskim odnosima i surovoj svakodnevnici s poučnom porukom o tome kako je ljubav smisao života. Na sebi svojstven način Maca je ovu simpatičnu predstavu približio publici. Igranje je često prekidano aplauzima, a gosti su jedva čekali svaki naredni monolog. Priča o čovjeku koji se odmah nakon razvoda zaputi u kafanu, a nakon što ga žena izbaci iz kuće, odluči s publikom podijeliti svoju životnu priču, naišla je na oduševljenje. Ova predstava je ujedno i peta autorska predstava popularnog glumca i komičara.

"To je tema koja se tiče svih nas, prožeta je mnoštvom emocija, bez obzira na to što publiku u nekom trenutku dovede do suza. Priča oslikava stvarnost muško-ženskih odnosa i vremena u kojem živimo", kazao nam je Marinković uoči sarajevske premijere.

„Kakva ti je žena, takav ti je život“ je predstava koja izaziva bolove u trbuhu te veliku količinu suza od smijeha , a postoji i mogućnost gubljenja glasa od silnog smijeha. Da li volimo da nas vole ili volimo da volimo? Koliko brak mijenja odnos dvoje ljudi i samu vezu ? Šta je potrebno za skladan brak? Odgovore na vječita pitanja o odnosu muškarca i žene , Dragan Marinković-Maca donosi na originalan i samo njemu svojstven način.

Ovo je predstava koja će Vas oraspoložiti, nasmijati, zabaviti i zasigurno Vas neće ostaviti ravnodušnim.

NE PROPUSTITE POGLEDATI OVU FENOMENALNU PREDSTAVU, STOGA NABAVITE SVOJE ULAZNICE NA VRIJEME PREKO SUSTAVA EVENTM!

Vidimo se u petak, 21.05.2021. u K.K.D-u u Sl. Brodu, sa početkom u 20:00h!Djeca ne ulaze besplatno.
Osobe s invaliditetom ulaze besplatno, pratnja plaća punu cijenu ulaznice.