Kakva ti je žena, takav ti je život - Ulaznice

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

Zbog trenutne situacije u svijetu i vladinih akcija u vezi suzbijanja širenja novog koronavirusa, zatvorena su mnoga prodajna mjesta. To znači da mnogi kupci nemaju mogućnost traženja povrata za odgođene/otkazane događaje u rokovima koje su odredili organizatori. U interesu svih je zaštititi zdravlje i dobrobit građana. Stoga je donesena odluka o obustavi svih povrata za otkazane i odgođene događaje. Obustava će ostati na snazi sve dok se situacija u zemlji ne riješi i omogući povratak u javni život. Nakon prestanka ograničenja javnog života u zemlji, obavijestit ćemo vas o novim datumima događaja i povratka. 

[OBAVIJEST ORGANIZATORA - MUSIC TIME]

Predstava “Kakva ti je žena, takav ti je život”, zakazana za 18.3.2020. u KKD „I. B. Mažuranić“ u Slavonskom Brodu, radi preporuke Stožera civilne zaštite RH se odgađa na novi termin. 

NOVI TERMIN PREDSTAVE BITI ĆE OBJAVLJEN U NAJSKORIJEM MOGUĆEM ROKU. 

ULAZNICE kupljene za 18.3.2020. VRIJEDIT ĆE I ZA NOVI DATUM.

 POVRAT ULAZNICA moguće je ostvariti na istim prodajnim mjestima na kojima su ulaznice kupljene do 6.4.2020. Ako ste ulaznice kupili putem stranice www.eventim.hr, molimo Vas da se javite na info@eventim.hr do 6.4.2020.

Djeca ne ulaze besplatno,

Osobe s invaliditetom ulaze besplatno, pratnja plaća punu cijenu ulaznice.