damir kedžo zadar 2022 - Ulaznice

Kad ljubav • Damir Kedžo

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

Damir Kedžo za Dan žena u Zadru. 8.ožujka na samostalnom koncertu u Hrvatskom narodnom kazalištu

Svestrani i talentirani Damir Kedžo svojim popularnim singlovima, osvaja mnogobrojne nagrade kritike i simpatije publike, ali i puni koncertne prostore diljem zemlje.

8.ožujka dolazi u Zadar i pjeva u Hrvatskom narodnom kazalištu.

“Koncert u Zadru na Dan Žena me iznimno veseli. To je moj prvi koncertu u Zadru i mislim su lokacija i datum savršeni. Svi koji su me godinama pitali upravo za koncert u Zadru doći će na svoje. Ali i ja.Osjećam veliku tremu, jer nikada u Zadru nisam pjevao, ali vjerujem da ćemo se zadarska publika i ja zavoljeti na prvo slušanje i pjevanje skupa.“ poručuje Damir.


Publiku je očarao pjesmom „Sve u meni se budi“, a pobjedu na Zagrebačkom festivalu odnio je skladbom „Srce mi umire za njom“. Pobijedio je na natjecanju Dora 2020. pjesmom „Divlji vjetre“.

Pjesmama „Vidi se izdaleka“, „Poljubi me sad”, „U nama“, „Nedodirljiva“ i „Hram” pokorio je eter i osvojio srca publike.


Njegov aktualni hit „Kad ljubav” ne silazi s Top ljestvica, a u utorak , 8. ožujka 2022. kao najljepši poklon svim damama, Damir dolazi u Zadar i u HNK pjeva na koncertu nazvanom po njegovom aktualnom hit singlu.

Nema boljeg mjesta za provesti večer s partnerom, partnericom, majkom, sestrom ili prijateljicom i zato dođite u HNK.


Program je sufinanciran putem Natječaja “Jer svirati se mora 2“ provedenog u suradnji Ministarstva kulture i medija RH i Hrvatske glazbene unije.

Za ulazak na događaj su potrebne Covid potvrde.