josipa lisac 2023 - Ulaznice

Josipa Lisac

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

[ OBAVIJEST ORGANIZATORA ]

Koncert Josipe Lisac u Zaprešiću odgođen je zbog vremena. Zbog nepovoljne vremenske prognoze za subotu 1. srpnja odgađa se za nedjelju 2.7. u 19:30 sat.

Kupljene ulaznice vrijede za novi termin i nije ih potrebno mijenjati.

INFORMACIJE O POVRATU

Povrat ulaznica kupljenih na www.eventim.hr moguć je odmah zaključno sa nedjeljom, 2. srpnja do 11 sati. Povrat sredstava za kupljene ulaznice možete zatražiti slanjem e-mail zahtjeva na info@eventim.hr. U zahtjevu je potrebno navesti ID narudžbe ili priložiti sliku ulaznica s vidljivim barkodom te je zahtjev potrebno poslati s e-maila koji je vezan uz narudžbu. Zahtjev je potrebno poslati najkasnije do 02. 07. 23. DO 11 sati

Povrat ulaznica kupljenih na fizičkim prodajnim mjestima Eventima moguć je na istim mjestima do utorka 4. srpnja do 11:00h. Povrat je moguć jedino sa ČITAVOM ulaznicom.

***

Poštovani posjetitelji ciklusa "Ban. Glazba. Uspomena."!

Na poveznici niže možete pronaći sve informacije i upute radi lakšeg pristupa i snalaženja na posjedu Novih dvora u Zaprešiću.

Link: https://www.visitzapresic.hr/novosti/posebna-regulacija-prometa-u-zapresicu-za-vrijeme-trajanja-koncerata-ciklusa-ban-glazba-uspomena/

Želimo Vam ugodan boravak u Zaprešiću.


***

1. srpnja na čarobnoj ljetnoj pozornici Novih dvora bana Jelačića

predstavljamo ekskluzivni koncert

Josipa Lisac


Bajkovita ljetna pozornica Novih dvora bana Jelačića, u organizaciji Turističke zajednice grada Zaprešića, donosi magičnu večer uz sjajnu i neponovljivu Josipu Lisac.

Čarobni perivoj na lokaciji Novih dvora bana Jelačića u Zaprešiću bajkovita je povijesna lokacija koja će vas, uz hrvatsku glazbenu divu, jednostavno ostaviti bez daha.

Ove godine obilježava se 50 godina od izlaska albuma Dnevnik jedne ljubavi, diskografskog debi izdanja Josipe Lisac. Objavljen krajem veljače 1973. godine, album je ubrzo stekao kultni status kod kritike i publike te je kroz ovih pola stoljeća postao apsolutno antologijsko izdanje i jedan od najznačajnijih albuma ikad izdanih na ovim prostorima. To je samo dio repertoara u kojem ćemo imati prilike uživati na ovom koncertu u posebnom ambijentu Novih dvora.

Pridružite nam se u prekrasnom perivoju dvorca bana Jelačića koji je okružen višestoljetnom šumom i uživajte u glazbenoj čaroliji uz Josipu Lisac.


Koncert se odvija u jedinstvenom i ekskluzivnom ambijentu i stoga je broj ulaznica ograničen.


Ban. Glazba. Uspomena. Tri riječi, jedna čarolija! Vidimo se 1. srpnja!

www.visitzapresic.hr