josipa lisac 2023 zagreb - Ulaznice

Josipa Lisac

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

[Obavijest organizatora]

Objavljen je novi datum odgođenog koncerta Josipe Lisac koji se trebao održati 25.02.2023. u KD Vatroslava Lisinskog, Zagreb. Novi datum je 27. 05. 2023.

Već kupljene ulaznice vrijedit će za novi datum i nije ih potrebno mijenjati.

Ako vam novi datum ne odgovara, povrat za kupljene ulaznice možete zatražiti isključivo do 19. 03. 2023.

Kupci, koji su ulaznice kupili na fizičkim prodajnim mjestima Eventima, iste vraćaju na prodajno mjesto i ostvaruju povrat sredstava (do 19. 03. 2023.)

Ako ste ulaznice kupili na eventim.hr, povrat sredstava za kupljene ulaznice možete zatražiti slanjem e-mail zahtjeva na info@eventim.hr. U zahtjevu je potrebno navesti ID narudžbe ili priložiti sliku ulaznica s vidljivim barkodom te je zahtjev potrebno poslati s emaila koji je vezan uz narudžbu. Zahtjev je potrebno poslati najkasnije do 19. 03. 2023.

Povrat se vrši na karticu sa kojom je narudžba i plaćena.


***


Josipa Lisac

50 godina albuma „Dnevnik jedne ljubavi“

K.D. Vatroslava Lisinskog

Utorak, 21. veljače 2023.

Subota, 25. veljače 2023.

Naša velika glazbena umjetnica, Josipa Lisac, 2023. godinu obilježit će proslavom 50 godina albuma „Dnevnik jedne ljubavi“, ključnog momenta njezine, ali i kompletne diskografske povijesti našeg podneblja. Prvi koncerti posvećeni ovom epohalnom izdanju dogodit će se 21. i 25. veljače 2023. u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu.

Pjesme s „Dnevnika“, poput „O jednoj mladosti“, „Sreća“ ili „Ležaj od suza“ već dugi niz godina su standardni dio Josipinog koncertnog repertoara, međutim u 2023. još njih će se vratiti u odabrane dvorane diljem regije. Turneja će obići Hrvatsku i susjedne zemlje, ali će ukupan broj nastupa biti manji i ekskluzivniji.

Croatia Records će povodom pola stoljeća albuma dobitnika Porina za antologijsko ostvarenje hrvatske glazbe objaviti ekskluzivno limitirano izdanje, „half speed mastered“ vinil koji je masterirao Miles Showell u Abbey Road Studios. Posebnost ovog vinila bit će i arhivski novinski isječci o albumu objavljeni 1973. godine, a uz ploču svaki će kupac dobiti i download kod s mp3 verzijom albuma. Inženjer zvuka Miles Showell jedan je od najpriznatijih stručnjaka za mastering koji radio na brojim izdanjima izvođača kao što su The Rolling Stones, The Beatles, Phil Collins, George Michael, Ed Sheeran i mnogi drugi.


Osobe u invalidskim kolicima ulaze besplatno, pratnja mora imati ulaznicu.

Djeca do 7 godina ulaze besplatno, uz pratnju roditelja.