Josipa Lisac

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju


[Obavijest organizatora - Los Angeles]

Zbog najave izuzetno lošeg vremena u Šibeniku i okolici, pomičemo koncert Josipe Lisac na Tvrđavi sv. Mihovila za petak 7. kolovoza.

Sve ulaznice kupljene za koncert 4.8. vrijede naravno i za novi termin. Ukoliko nekome novi termin ne odgovara, ulaznice može vratiti na prodajnom mjestu gdje su kupljene najkasnije do četvrtka 6.8.2020. u 11:00h.

Ako ste ulaznice kupili online na www.eventim.hr, povrat možete zatražiti slanjem e-mail zahtjeva na info@eventim.hr do 6.8.2020. do 11:00h.

Osobe u invalidskim kolicima ulaze besplatno, pratnja plaća punu cijenu ulaznice.

Djeca do 7 godina ulaze besplatno.

 

LAA PREDSTAVLJA:

JOSIPA LISAC

TVRĐAVA SVETOG MIHOVILA – ŠIBENIK

4. KOLOVOZA 2020.


Josipa Lisac u pratnji svog sjajnog banda dolazi u Šibenik na predivnu Tvrđavu Sv. Mihovila 4. kolovoza, pune 3 godine nakon rasprodanog koncerta na istoj lokaciji.


Na jednom od svojih rijetkih koncertnih pojavljivanja ove godine Josipa će izvesti niz klasika iz svojeg prebogatog kataloga, te predstaviti i neke recentnije skladbe.


Ulaznice za veliki Šibenski koncert u prodaju kreću u petak 19. lipnja po cijeni od 150 kn. Kapacitet Tvrđave biti će prilagođen svim epidemiološkim preporukama i zdravstvenim pravilima u trenutku održavanja koncerta. Ulaznice su dostupne na svim fizičkim prodajnim mjestima Eventim sustava kao i online na www.eventim.hr