Učitavanje...

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

Obavijest organizatora

19:30h vrata
21:00h Jethro Tull

"Napomena: Jethro Tull sviraju dugi set, podijeljen u dva dijela. Prvo sat vremena svirke, pa pauza cca 15-20 min, pa još sat vremena. Očekujemo da je koncert gotov cca 23:15h, za one koji dolaze izvan Zagreba, da mogu planirati povratak.
Satnice ćemo se maksimalno pridržavati pa apeliramo da svi dođu na vrijeme i uđu u dvoranu.

Prema uputama menadžmenta neće biti dozvoljeno unošenje profesionalne i poluprofesionalne opreme za audio i video snimanje i fotografiranje u dvoranu. Molimo sve da niti ne nose takvu opremu sa sobom jer je neće moći unijeti u Dom sportova. Također, mole se svi posjetitelji da se suzdrže od fotografiranja i snimanja mobitelima za vrijeme koncerta. Puno hvala!"

LAA PREDSTAVLJA:
JETHRO TULL – 50th ANNIVERSARY TOUR
DOM SPORTOVA – ZAGREB
SUBOTA, 13. LISTOPADA 2018.

Jethro Tull, kultni britanski prog rock bend predvođen velikim Ianom Andersonom dolazi u zagrebački Dom sportova 13. listopada u sklopu turneje kojom obilježavaju 50 godina od objave debi albuma «This Was».

Ulaznice u prodaju kreću u četvrtak 21. lipnja, a u ponudi će se naći sektori Tribina sjedenje i Parter. Prvi rang cijene od 200 kn za Parter i 230 kn za Tribinu vrijedit će do 15. srpnja. Od 16. srpnja do 12. listopada za Parter će trebati izdvojiti 230 kn, a za Tribinu 260 kn. Na sam dan koncerta cijena ulaznica za Parter biti će 260 kn, a za Tribinu 290 kn.

Osobe u invalidskim kolicima ulaze besplatno, pratnja mora imati ulaznicu.
Djeca do 6 godina ulaze besplatno uz pratnju roditelja.