jelenaradan - Ulaznice ©

Jelena Radan & Pedro Abreu

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

 Poštovani kupci,

Zbog najavljenog lošeg vremena odgođen je koncert Jelene Radan i Pedra Abreua koji se trebao održati 7.9. na Tvrđavi Barone u Šibeniku.

Novi datum održavanja je 13.9. u 21 sat. Mjesto održavanja ostaje isto.Sve ulaznice kupljene za prvi datum vrijede za novi datum održavanja.

Ukoliko vam novi datum održavanja ne odgovara povrat možete zatražiti do 11.9. 23:59 na prodajnom mjestu na kojem su ulaznice kupljene.

Ako ste ulaznice kupili putem web stranice, zahtjev za povratom sredstava možete poslati na info@eventim.hr do 11.9. 23:59.

Hvala na razumijevanju.

Vaš Eventim


Pozornica Tvrđave Barone ugostit će jedinstvenu interpretatoricu portugalskog fada, Jelenu Radan, kojoj će se pridružiti virtuozni gitarist Pedro Abreu. Suradnja dvoje glazbenika traje dugi niz godina, a skupa su nastupali u mnogim prekrasnim ambijentima, što potvrđuje da publika traži i istinski zna uživati u posebnoj glazbi kao što je fado.


Okosnicu koncertnog programa čini izbor pjesama iz predstave Femme Fadal, koju su na kazališnim daskama zajednički izvodili ovo dvoje glazbenika. Pjesme koje će šibenska publika imati prilike čuti obilježene su osjećajem sjete koji je istodobno prepleten s ponosom, vapajem i traganjem, čežnjom i neispunjenim željama – saudade, kako Portugalci nazivaju snažnu emociju koju fado prenosi. Na repertoaru će se naći i napjevi o portuglaskom narodu te pjesme Amalije Rodrugues, Kraljice fada, najveće promotorice tog glazbenog stila širom svijeta.
Djeca i osobe s invaliditetom ne ulaze besplatno.