Učitavanje...

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

Vijest koja će zatresti tlo pod nogama mnogobrojnih fanova!

JASON DERULO
SPECIJALNI GOSTI: MARCUS & MARTINUS


27. listopad 2018 - Zagreb - Arena

 Norveški dječaci koji su osvojili svijet su posebni gosti mega zvijezde Jasona Derula! MMeri – ne propustite – ulaznice potražite na

www.eventim.hr!

JASON DERULO – svjetska glazbena senzacija prvi put u Hrvatskoj

 U sklopu turneje „777 WORLD TOUR“ u Hrvatskoj nastupa megapopularni američki pjevač, koji je sa svojim hitovima osvojio publiku diljem svijeta

VAŽNA OBAVIJEST Meet&Greet Jason Derulo

27.10.2018. u 17:15 na blagajni Eventima u Areni Zagreb organizirano je okupljanje svih osoba koje su ostvarile mogućnost Meet&Greet (upoznavanja) sa Jasonom Derulom.

Nakon okupljanja, pratnja će cijenjene goste odvesti u prostore samog upoznavanja.

Nakon upoznavanja i fotografiranja (mobitelima svih kupaca/dobitnika M&G), svi će biti upućeni u dvoranu na koncert.

Coca Cola M&G Jason Derulo

27.10.2018. u 17:30 na blagajni Eventima u Areni Zagreb (između ulaza C i B) organizirano je okupljanje svih osoba koje su ostvarile mogućnost Meet&Greet sa Jasonom Derulom. Dobitnici će osvojene ulaznice moći podignuti uz predočenje koda i to po principu 1 kod = 1 ulaznica i to od 15 sati na dan koncerta na spomenutoj blagajni.

Nakon okupljanja, pratnja će cijenjene dobitnike odvesti u prostore samog upoznavanja.

OBAVIJEST - Coca Cola SHAKE&TAKE - PREUZIMANJE ULAZNICA

Ulaznice (nagrade) dobivene unutar aplikacije Shake&Take 3.0 moguće je preuzeti na dan koncerta uz predočenje koda iz aplikacije od 15:00 na blagajnama otvorenim za Coca Cola promociju. 

VIP UPGRADE paket uključuje:
• Upoznavanje sa Jasonom Derulom
• Fotografiranje sa Jasonom Derulom
• Fotografija ili suvenir sa Jasonovim potpisom
• Laminirana akreditacija

Kupci kupnjom ulaznica pristaju na slanje podataka trećoj strani, tj. Tvrtki Star produkcija d.o.o.

Podaci (ime, prezime, adresa, kontakt) će se poslati trećoj tvrtki isključivo kako biste ostvarili i preuzeli sve stavke iz navedenog paketa te se neće koristiti u druge svrhe.

Jason Joel Desrouleaux, poznatiji kao Jason Derulo, američki je R&B, hip hop i pop pjevač, tekstopisac i plesač kojeg uz izuzetan talent, prati i nevjerovatna radna etika. 11 platinastih singlova prodanih u preko 50 milijuna primjeraka i tri milijarde YouTube pregleda, smjestili su Derula u najuži krug vodećih svjetskih glazbenika današnjice.

I dok je svjetska promotivna turneja, pod nazivom „777 WORLD TOUR“ u sklopu koje će 27. listopada u organizaciji Star produkcije posjetiti i Zagreb, već krenula, njegovi obožavatelji diljem svijeta željno iščekuju novi album „777“, koji samo što nije izašao. Derulo obećava da će upravo taj album biti muzički najzrelije izdanje do sada i novi smjer za njega. Novi album će ujediniti pjesme koje pozivaju da plešete, ali i one koje pokazuju i vrlo emotivnu, ranjivu stranu Jasonovog izričaja vodeći nas kroz priče iz njegovog osobnog života.

U svojoj biografiji Derulo ima zabilježeno nekoliko uspješnih suradnji, prvenstveno s Nicki Minaj, na pjesmi „Swalla“, i Pitbullom na njegovom albumu „Climate Change“ (pjesma „Educate Ya“). Na dugačkom popisu zvijezda s kojima je surađivao nalaze se i Stevie Wonder, Snoop Dogg, Jennifer Lopez, Hardwell, Pitbull, 2 Chainz, Tyga, Timbaland i brojni drugi. Brojni suradnici ističu da Derulo na svaku objavljenu, napiše još nekoliko sjajnih pjesama za koje poslije nema mjesta na njegovim albumima.

Kao predgrupa Jasonu Derulu, 27. listopada u Areni Zagreb će nastupiti LZ7 - electro dance grupa iz Manchestera!

Diskografija:
Jason Derulo (2010)
Future History (2011)
Tattoos (2013)
Talk Dirty (2014) (US re-issue of Tattoos)
Everything Is 4 (2015)
777 (2018)

Osobe s invaliditetom ulaze besplatno, ali uz pratnju koja plaća punu cijenu ulaznice.
Djeca do 5 godina ne plaćaju ulaznicu, ali sjede roditelju u krilu.
Prema zakonu sve osobe mlađe od 16 godina moraju biti u pratnji punoljetne osobe. Jedna punoljetna osoba  može biti odgovorna za do 5 maloljetnika.

Novost u ponudi EVENTIM.HR – ART TICKET!
ART TICKET je najljepša uspomena i podsjetnik na nezaboravni koncert te sjajna ideja za poklon! ART TICKET je ulaznica tiskana u boji i sjajan dodatak Vašoj kolekciji ulaznica s Vama najdražih koncerata. ART TICKET moguće je kupiti SAMO uz poštansku dostavu.