jasna zlokić šibenik 2022 - Ulaznice

Jasna Zlokić

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

Diva hrvatske glazbene scene Jasna Zlokić nastupit će na tvrđavi sv. Mihovila 6. kolovoza u godini kada slavi 60 godina na sceni!

Jasna Zlokić vratila se na scenu prije dvije godine uspješnom pjesmom “Potrošilo nas vrime”, punih 10 godina od izdavanja svog posljednjeg albuma. Povratak glazbene dive rezultirao je osvajanjem medijske nagrade “Zlatni studio” za pjevačicu godine.

Ove godine pjevačica slavi punih 60 godina na sceni budući da je prvi put zapjevala na pozornici kad je imala svega sedam godina! U godini velike obljetnice Jasna je razveselila obožavatelje novim singlom „Topli osmijeh“ koji je objavljen u veljači.

Stotine tisuća prodanih ploča i držanje vrhunske kvalitete do danas dokaz su bezvremenske popularnosti Jasne Zlokić pa ne sumnjamo da publiku na Mihovilu čeka prekrasno glazbeno putovanje uz svima dobro poznate hitove kao što su „Skitnica“, „Ja sam ti jedini drug“, „Ne znam koji vjetar puše“…

Jasna Zlokić objavila je ukupno četrnaest studijskih albuma, tijekom karijere je dobila brojne nagrade i priznanja, a brojni hitovi osigurali su joj mjesto u samom glazbenom vrhu hrvatske glazbene scene.

Da velolučka skitnica ni nakon 60 godina još nije rekla svoje, publika će se imati priliku uvjeriti u Šibeniku 6. kolovoza na najljepšoj šibenskoj pozornici!