savoretti_ši21 - Ulaznice

Jack Savoretti  - Ulaznice

30 srp pet 21:00

Jack Savoretti @ Tvrđava sv. Mihovila - ODGOĐENO

Tvrđava sv. Mihovila, Šibenik
izmjena u programu

Podaci o događaju

[Obavijest organizatora]

Koncert Yammat loves Jack Savoretti koji se na Tvrđavi sv. Mihovila trebao održati ovog ljeta odgađa se za 2022. godinu. Unatoč poboljšanju epidemiološke situacije, prevelika doza neizvjesnosti dovela je do nemogućnosti spajanja datuma turneje koju je Savoretti trebao održati ovoga ljeta, stoga se ona prebacuje za sljedeću godinu. Novi datum Savorettijeva šibenskog koncerta još uvijek nije definiran, a o njemu će obožavatelji biti obaviješteni čim bude poznat, poručuje organizator Tvrđava kulture Šibenik.

Kupljene ulaznice ostaju važeće za novi datum održavanja koncerta, a oni koji svoje ulaznice ipak žele vratiti to mogu učiniti isključivo na prodajnim mjestima gdje su kupljene. Povrat ulaznica trajat će od 4. lipnja do 30. srpnja (datuma kada je koncert trebao biti održan).

SUSTAV EVENTIM

Kupci povrat sredstava mogu ostvariti na prodajnom mjestu na kojem su ulaznice kupljene od 4.6.2021. do 30.7.2021. U slučaju da su ulaznice kupljene putem web stranice, povrat sredstava možete zatražiti slanjem e-mail zahtjeva na info@eventim.hr do 30.7.2021. U zahtjevu je potrebno navesti ID narudžbe.

Za sva dodatna pitanja kupci se mogu obratiti na info@eventim.hr.


***


Yammat loves Jack Savoretti - 2021!

Jedan od trenutno najzanimljivijih kantautora europske indie-pop scene po prvi put će nastupiti u Hrvatskoj i to na pozornici najstarije šibenske tvrđave.

Savorettijeva glazba našla je mjesto u poznatim TV serijama Grey's Anatomy, Sons of Anarchy i One Tree Hill, a izvedbama pjesama Catapult i Only You uživo u emisiji Grahama Nortona postao je prepoznatljiv svjetskom auditoriju. U autorskom stvaranju, Savoretti je uvijek birao ići zahtjevnijim pravcima, ne odstupajući od vlastitih ideja koje su ga s godinama sve više činile prepoznatljivim. Upornost mu se ubrzo isplatila s brojnim nastupima na cijenjenim europskim pozornicama, a zatim i na iznimno uglednim festivalima poput švicarskog Montreaux Jazz Festivala.

Inspiriran zvukom šezdesetih, veliki uzor u pisanju pjesama su mu Simon & Garfunkel i Serge Gainsbourg. S velikanima ga povezuju zbog snažnih, a jednostavnih stihova nabijenih emocijom koji lako dopiru do slušatelja, kao što je to i maestralna uspješnica Candlelight s njegovog posljednjeg albuma - Singing to Strangers. Strpljiv i vjeran sebi, Savoretti se popeo na prva mjesta britanskih top ljestvica s preko 120 tisuća prodanih primjeraka albuma koji je u prosincu 2019. dobio posebno reizdanje s dva nova singla.

Singing to Strangers je prema Savorettijevoj želji snimljen u starom crkvenom podrumu u centru Rima – u glazbenom studiu kojeg je 1969. pokrenuo legendarni Ennio Morricone. Osim Candlelighta, najveću pažnju publike dobile su pjesme Love Is On The Line, What More Can I Do i velika suradnja sa svjetskom divom Kylie Minogue na pjesmi Music's Too Sad Without You za koju je spot snimljen u slavnoj operi Teatro la Fenice, tek nekoliko sati prije zajedničkog nastupa.

Engleski glazbenik talijanskih korijena na tvrđavi će izvesti najveće glazbene uspješnice iz 14 godina duge karijere s ukupno šest izdanih albuma. Nastupajući na najvećim i najljepšim svjetskim pozornicama poput Wembleyja i Teatro la Fenice, nema sumnje kako će jedinstveni Savoretti oduševiti i publiku u Šibeniku.


| ULAZNICE |

Ekskluzivna online pretprodaja kreće u petak, 10. srpnja u 12 sati, isključivo za korisnike Mastercard® i Maestro® kartica. Za ograničeni kontigent ulaznica osiguran je i popust od 15%.

Svi ostali ulaznice će moći kupiti od nedjelje, 12. srpnja u 12 sati.