ivan zak boban rajovic 2023 - Ulaznice

Ivan Zak i Boban Rajović  - Ulaznice

Podaci o događaju

31.ožujka 2023. dolazi nam dvojac IVAN ZAK i BOBAN RAJOVIĆ, osim što su pjevali kilometre ljubavi od Zagreba do Beograda, opjevati će i uzavrelu atmosferu u našem Wedding & Event resortu.

"Spoji neočekivano, otpjevaj iz srca i pronaći ćeš put do publike." moto je to svestranog kantautora Ivana Zaka koji se na velika vrata vraća na regionalnu scenu duetom s crnogorskom glazbenom zvijezdom Bobanom Rajovićem.

Svoje glasove i emocije ova dva popularna pjevača spojili su u pjesmi "Kilometri ljubavi", za koju su nedavno predstavili i videospot. Ideju o duetu spomenuli smo prvi put još prije pet-šest godina. Počela je pandemija, imali su vremena za odmor, ali i kreativnost. Ovim duetom okrunili smo njihovo dugogodišnje prijateljstvo, a i oduševili našu publiku.

Svoju ulaznicu možete nabaviti u sustavu EVENTIMA, reagirajte na vrijeme jer čitajući komentare po društvenim mrežama koncert je već rasprodan u srcima svih fanova.


***

Za sve stolove je obavezna narudžba jedne boce žestokog pića po stolu prilikom dolaska.

Program počinje u 21:00h, rezervacije stolova se čuvaju do 22:00h. Nakon 22:00h nismo odgovorni za vašu rezervaciju stola.

Poželjan je dolazak više osoba u istom automobilu.