IRON MAIDEN ARENA 2022 - Ulaznice

Iron Maiden

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

Dragi kupci,

Objavljujemo bitne informacije vezane uz koncert Iron Maiden @ Arena Zagreb, 22.05.2022.

Predviđeno otvaranje ulaza će biti u 18:00h.

Posjetitelji za ulazak u Arenu ne trebaju ni COVID potvrdu ni negativan test.


U Arenu možete ući na bilo kojem ulazu.

Preporučujemo da odaberete onaj ulaz na kojem je u tom trenutku najmanja gužva.


Svaka osoba neka ima svoju ulaznicu.

OBAVEZNO je printanje svoje print@home ulaznice na A4 papir laserskim printerom.

Svoje print@home ulaznice presavinite prema uputama koje su navedene na njima.


Važna obavijest za sve posjetitelje showa je da je ulaz u dvoranu zabranjen s ruksacima i torbama većima od A4 formata kao i s fotoaparatima te kamerama.

SATNICA:

19:30 - Predgrupa Lord of the Lost

20:50 – Iron Maiden


Ukoliko imate nekih poteškoća prilikom ulaska, molimo da se javite na Eventim blagajnu (koja će se nalaziti između ulaza C i D). Blagajna će raditi od 17:00h na dan koncerta.


EventimHR


***

IRON MAIDEN NAJAVLJUJE JOŠ 6 EUROPSKIH NASTUPA NA AKTUALNOJ TURNEJI LEGACY OF THE BEAST 2022 UKLJUČUJUĆI I ONAJ U ZAGREBAČKOJ ARENI 22. SVIBNJA 2022.

LEGENDARNI BEND DONOSI GLAZBENI SPEKTAKL UZ NAJVEĆU PRODUKCIJO IKAD

ULAZNICE U PRODAJI OD 6. PROSINCA 2021. GODINE U 10 SATI


Zagreb, 1. prosinac 2021. – IRON MAIDEN najavljuje nastavak europskog dijela turneje Legacy Of The Beast 2022, a na listu već potvrđenih nastupa, dodano je još šest gradova, uključujući Arenu Zagreb 22. Svibnja. Ulaznice kreću u prodaju 6. prosinca u 10 sati te će se moći kupiti putem sustava Eventim. Kao i uvijek do sad, za članove fan kluba Iron Maidena održat će se ekskluzivna pretprodaja, a potvrđen je i nastup benda Lord Of The Lost.


Glazbeni spektakl Legacy Of The Beast vidjelo je već gotovo dva milijuna ljudi diljem svijeta, a obožavatelji i mediji pozdravili su ga kao najekstravagantniju i vizualno najspektakularniju izvedbu dosadašnje karijere benda, sa set listom najomiljenih hitova fanova koji predstavljaju presjek njihovog glazbenog puta kroz desetljeća. Turneja 2022 će uključivati i neke od pjesama s najnovije Maidenova studijskog albuma Senjutsu, koji je debitirao na #1 u Hrvatskoj, a koje će se prvi put svirati uživo.

Sljedećeg ljeta konačno ćemo moći nastaviti turneju Legacy of the Beast po europskim arenama i stadionima, koja je prvobitno bila predviđena za 2020. te nakon toga dvaput odgađana! Oduševljeni smo što smo bili u mogućnosti dodati nastupe u velikim istočnoeuropskim gradovima, uključujući i Ukrajinu gdje nikada nismo svirali. Napravit ćemo nekoliko promjena u produkciji i set listi kako bismo uključili neke pjesme s našeg novog albuma Senjutsu pa će tako nastavak turneje Legacy Of The Beast iz 2022. biti još uzbudljiviji i spektakularniji od hvaljenog originalnog showa. Možete biti sigurni da ćemo i dalje svirati sve "hitove" i da ćete moži vidjeti sve ključne elemente originalne turneje poput Spitfirea, Icarusa, Hella, bacače vatre, pirotehnike i ostalog! Samo ćemo malo sve prodrmati, a Trooper Eddie će dobiti ozbiljnu konkurenciju u novom Senjutsu “svijetu” koji dodajemo”, dodao je Rod Smallwood, menadžer benda.


Jako se veselimo našem povratku u Europu sljedeće godine i sjajno je što smo uspjeli potvrditi Zagreb kao i ostale velike gradove u istočnoj Europi. Sve su to veliki gradovi u kojima nas čeka puno naših vjernih obožavatelja. Uzbuđen sam i zbog novih dodataka scenskoj produkciji i jedva čekamo pokazati sve što smo vam pripremili. Cijeli bend je stvarno uživao u dosadašnjem dijelu turneje Legacy i ne možemo dočekati da se vratimo na put, da sviramo uživo, zabavimo se i vidimo vas sve opet!“, izjavio je Bruce Dickinson, glavni vokal Iron Maidena.

Europski dio turneje:

MAY 22 HRVATSKA ARENA ZAGREB

MAY 24 SRBIJA BELGRADE, STARK ARENA

MAY 26 RUMUNJSKA BUCHAREST, ROMEXPO OUTDOOR

MAY 29 UKRAJINA KYIV, VDNG

JULY 13 BUGARSKA SOFIA, ARENA ARMEEC

JULY 16 GRČKA ATHENS, OLYMPIC STADIUM


Kompletna lista datuma svih europskih nastupa turneje Legacy Of The Beast 2022, može se pronaći na službenoj stranici www.ironmaiden.com.

Produkcija i set lista turneje Legacy of the Beast inspirirana je istoimenom besplatnom mobilnom igrom koja je dostupna na iOS i Android platformama na www.ironmaiden.com/play.


Osobe u invalidskim kolicima kupuju ulaznicu po cijeni od 0,00kn.

Djeca do šest godina ulaze besplatno, ako sjede roditeljima/pratitelju u krilu.