imagine - Ulaznice

Imagine Dragons - 9.8.2023  - Ulaznice

Podaci o događaju

* Ulaznice su personalizirane: samo osoba čije je ime na ulaznici smije ući u dvoranu nakon provjere osobne iskaznice

* Maks. 4 prodane ulaznice po kupcu, maks. 1 narudžba po kupcu. Kršenje Uvjeta korištenja rezultirat će otkazivanjem svih ulaznica iznad ovog ograničenja.

* Djeca do 16 godina moraju biti u pratnji odrasle osobe starije od 18 godina

* Kupac može zatražiti povrat sredstava, ako ne može prisustvovati koncertu, do 14 dana prije koncerta.

 * Slažem se s općim uvjetima organizatora (Charm Music d.o.o.) & Eventima


Osobe u invalidskim kolicima ulaze besplatno, ali moraju rezervirati svoje mjesto na parteru kupnjom besplatne ulaznice. 

Pratnja plaća punu cijenu ulaznice za parter.

Djeca do 2 godine ulaze besplatno.

Djeca do 16 godina starosti mogu ući samo uz pratnju odrasle osobe. Koncert se ne preporučuje mlađima od 12 godina.

***

S ponosom najavljuju:

AMERIČKI INDIE POP TROJAC AJR KAO PREDGRUPA NA KONCERTIMA IMAGINE DRAGONS U ARENI

IMAGINE DRAGONS I AJR I 8. i 9. kolovoza 2023. I ARENA, PULA

24. ožujka 2023. - Za dva, skoro rasprodana koncerta, u pulskoj Areni ovo ljeto publiku će za nastupe Imagine Dragons zagrijavati američki trojac AJR! Podsjetimo, Imagine Dragons, jedan od najtraženijih bendova današnjice, nastupaju u pulskoj Areni 8. i 9. kolovoza, u sklopu Mercury World svjetske turneje. Sve regularne ulaznice za te koncerte su rasprodane, ali je u prodaji putem Eventima još ostalo VIP paketa, s nizom posebnih pogodnosti.

AJR je njujorški indie pop sastav kojeg čine braća Adam, Jack i Ryan Metzger, po čijim je početnim slovima imena bend i dobio ime. Njihov glazbeni stil opisuje se kao "indie pop" u kojem kombiniraju elemente popa, rocka, elektronike i dubstepa. Nastupati su počeli na ulicama New Yorka, svirajući pjesme bendova kao što su Fun, Vampire Weekend i Beach Boys. Jedna od njihovih autorskih pjesama zapela je za uho australskoj pop pjevačici Siji, čiji je menadžer spojio bend s bivšim predsjednikom Columbije Steveom Greenbergom. Greenberg je postao menadžer AJR-a, a 2013. trio je objavio svoj debitantski singl "I'm Ready". Nakon toga njihova karijera kreće strahovito uzlaznom putanjom.

Od 2012. AJR generirao je milijarde streamova i zaradio jedan trostruko platinasti singl, jedan dvostruko platinasti singl, četiri platinasta singla i jedan platinasti album. Album “Neotheater” iz 2019. obilježio je njihov najveći uspjeh već prvog tjedna, zauzevši 8. mjesto na Billboardovoj ljestvici Top 200, 1. mjesto na Top ljestvici alternativnih albuma i 1. mjesto na Top ljestvici rock albuma. Učvršćen kao dio modernog zeitgeista, Spotify je proglasio pjesmu “Sober Up”, na kojoj je gostovao Rivers Cuomo iz Weezera, među “najboljim rock pjesmama 2010-ih”, dok je Apple Music uvrstio “Weak” među “najbolje alternativne pjesme 2010-ih”. Nakon “Neotheatera”, AJR su izbacili platinasti blockbuster "BANG!", koji su izveli u Ellen DeGeneres Showu. Trenutno bend osvaja svijet kao nikada prije sa svojim četvrtim albumom, “OK Orchestra”, a u pripremi je i peti studjiski album.


Imagine Dragons stižu u Pulu u sklopu Mercury World svjetske turneje koja slavi izlazak njihovog dugo iščekivanog albuma “Mercury — Acts 1 & 2” i koja je krenula u veljači 2022.godine. Pula je jedini grad u široj regiji i najmanji grad i venue u kojem će se Imagine Dragons zaustaviti u sklopu europskog dijela turneje.

U posljednjih pola desetljeća, Imagine Dragons su postali jedan od najvećih i najuvjerljivijih rock bendova na svijetu. Bend koji je redefinirao rock u 21. stoljeću puneći stadione i stvarajući himne koje obaraju rekorde. Poznati po hitovima "Radioactive", "Believer" , “Demons” i “Thunder” i zapaljivim nastupima uživo, vrtoglavi uspon Imagine Dragonsa prate i nevjerojatne statistike; 66 milijuna albuma, 55 milijuna digitalnih pjesama i 110 milijardi streamova. Od svog pojavljivanja u 2009. Imagine Dragons su imali pet uzastopnih albuma među prvih deset na Billboardovoj Top 200 ljestvici albuma; “Night Visions”, “Smoke + Mirrors”, “Evolve”, “Origins” i “Mercury – Act 1”.

Sve regularne ulaznice za te koncerte su rasprodane, ali je u prodaji putem Eventima još ostalo VIP paketa, s nizom posebnih pogodnosti.


VIŠE NA IMAGINE DRAGONS LINKOVIMA:

OFFICIAL WEBSITE | FACEBOOK | TWITTER | INSTAGRAM | TIKTOK | YOUTUBE