imagine dragons  2023 pula - Ulaznice

Imagine Dragons - 9.8.2023  - Ulaznice

Podaci o događaju

* Ulaznice su personalizirane: samo osoba čije je ime na ulaznici smije ući u dvoranu nakon provjere osobne iskaznice

* Maks. 4 prodane ulaznice po kupcu, maks. 1 narudžba po kupcu. Kršenje Uvjeta korištenja rezultirat će otkazivanjem svih ulaznica iznad ovog ograničenja.

* Djeca do 16 godina moraju biti u pratnji odrasle osobe starije od 18 godina

* Kupac može zatražiti povrat sredstava, ako ne može prisustvovati koncertu, do 14 dana prije koncerta.

 * Slažem se s općim uvjetima organizatora (Charm Music d.o.o.) & Eventima


Osobe u invalidskim kolicima ulaze besplatno, ali moraju rezervirati svoje mjesto na parteru kupnjom besplatne ulaznice. 

Pratnja plaća punu cijenu ulaznice za parter.

Djeca do 2 godine ulaze besplatno.

Djeca do 16 godina starosti mogu ući samo uz pratnju odrasle osobe. Koncert se ne preporučuje mlađima od 12 godina.

***

S ponosom najavljuju:

IMAGINE DRAGONS DVA DANA ZA REDOM U PULSKOJ ARENI! DODAN JOŠ JEDAN DATUM KONCERTA!

Zbog velikog interesa javnosti i rasprodanog koncerta najavljenog za 8. kolovoza, Imagine Dragons će u pulskoj Areni nastupiti i dan poslije - 9. kolovoza 2023.


Zbog velikog interesa publike dodan je još jedan datum za koncert Imagine Dragons ovog ljeta! Jedan od najtraženijih bendova današnjice će tako u pulskoj Areni nastupiti dva dana za redom - 8. i 9. kolovoza 2023. Sve redovne ulaznice su rasprodane, a prodaja ulaznica za koncert 9. kolovoza kreće u petak, 2. prosinca u 16 sati isključivo putem online Eventim.hr sistema.


Koncerti u Puli dio su Mercury World svjetske turneje koja slavi izlazak njihovog dugo iščekivanog albuma “Mercury — Acts 1 & 2” i koja je krenula u veljači 2022.godine. Među novim gradovima koji su dodani na listu, Pula je jedini grad u široj regiji i najmanji grad i venue u kojem će se Imagine Dragons zaustaviti u sklopu europskog dijela turneje.

Ovaj kvartet iz Las Vegasa s dijamantnim Grammy certifikatom redefinirao je rock zvuk u 21. stoljeću puneći stadione i stvarajući himne koje obaraju rekorde. Poznati po hitovima "Radioactive", "Believer" , “Demons” i “Thunder” i zapaljivim nastupima uživo, njihov vrtoglavi uspon prate i nevjerojatne statistike; 66 milijuna albuma, 55 milijuna digitalnih pjesama i 110 milijardi streamova. Od svog pojavljivanja u 2009. Imagine Dragons su imali pet uzastopnih albuma među prvih deset na Billboardovoj Top 200 ljestvici albuma; “Night Visions”, “Smoke + Mirrors”, “Evolve”, “Origins” i “Mercury – Act 1”.


Uz rasprodane koncerte i dominaciju na top listama Imagine Dragons njihovu glazba može se čuti i u blockbusterima poput “The Murder on The Orient Expres” i “Wonder Woman”, kao i u Netflixofoj hit seriji “Arcane”. Surađivali su sa svima, od Kendricka Lamara, Lil Waynea i Wiza Khalife do Aviciija i filmskog skladatelja Hansa Zimmera.Ulaznice za oba koncerta mogu se kupiti isključivo online putem Eventim.hr sistema. Cijene ulaznica se kreću od 640 do 800 HRK, a postoji i mogućnost kupovine VIP paketa.