IL volo zapresic 2022 - Ulaznice

Il Volo  - Ulaznice

Podaci o događaju

07. srpnja svjetski poznati talijanski pop-operni trio Il Volo ekskluzivno u Zaprešiću

Il Volo Sings Morricone and more u Zaprešiću

Ovog ljeta, u organizaciji Turističke zajednice grada Zaprešića, glazbena čarolija čeka vas u gradu bana Jelačića u kojem će svojim nastupom talijanski pop-operni trio Il Volo otvoriti ciklus “Ban. Glazba. Uspomena.”.

Riječ je o nastupu u sklopu europske turneje “Il Volo Sings Morricone and more” tijekom koje će hitove svog posljednjeg studijskog albuma, između ostalog, izvoditi za publiku u Barceloni, Veroni, Sofiji, Bukureštu i Frankfurtu, dok su za prijestolnicu svog nastupa u ovom dijelu Europe odabrali upravo Zaprešić i čarobni perivoj dvorca bana Jelačića, okružen višestoljetnom šumom.

Pridružite nam se na bajkovitoj lokaciji Novih dvora bana Jelačića u Zaprešiću i uživajte u dobro znanim notama najpoznatijih filmskih skladbi u izvedbi talijanskih tenora i baritona.

Il Volo, koji nastupa od 2010. godine, svjetsku slavu je stekao 2015. godine ostvarivši odličan rezultat na Eurosongu u Austriji izvedbom svog najvećeg hita “Grande Amore”. Piero Barone, Ignazio Boschetto i Gianluca Ginoble svoj posljednji studijski album objavili su 5. studenog prošle godine u čast talijanskom maestru Enniu Morriconeu.

Ban. Glazba. Uspomena. Tri riječi, jedna čarolija! Vidimo se 7. srpnja!

www.visitzapresic.hr


VIP paket uključuje sjedenje u VIP executive zoni na povišenoj platformi sa sjajnim pogledom, stol i stolice za 4-6 osoba, poseban ulaz za VIP goste, šampanjac i praline dobrodošlice, poseban pristup toaletima i šanku s pićem.

Osobe s invaliditetom u invalidskim kolicima ulaze besplatno, a pratnja kupuje ulaznicu.

Djeca do 6 godina starosti ulaze besplatno i sjede u krilu roditelja/staratelja/pratnje.