il volo zapresic 2207 - Ulaznice

Il Volo

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

[Obavijest organizatora]

Odgođen je koncert Il Volo @ Zaprešić koji se trebao održati 07.07.2022..

Novi datum je 22.07.2022.

Povrat sredstava možete ostvariti na prodajnom mjesto gdje ste ih i kupili do 15.07.2022.

Ako ste ulaznice kupili online na www.eventim.hr, povrat sredstava možete zatražiti slanjem e-mail zahtjeva na info@eventim.hr do 15.07.2022. U zahtjevu je potrebno navesti ID narudžbe ili priložiti sliku ulaznica s vidljivim barkodom te je zahtjev potrebno poslati s email koji je vezan uz narudžbu.


EventimHR***

Poštovani posjetitelji ciklusa "Ban. Glazba. Uspomena."!

Na poveznici niže možete pronaći sve informacije i upute radi lakšeg pristupa i snalaženja na posjedu Novih dvora u Zaprešiću.

Link: https://www.visitzapresic.hr/novosti/posebna-regulacija-prometa-u-zapresicu-za-vrijeme-trajanja-koncerata-ciklusa-ban-glazba-uspomena/


Želimo Vam ugodan boravak u Zaprešiću.

***


07. srpnja svjetski poznati talijanski pop-operni trio Il Volo ekskluzivno u Zaprešiću

Il Volo Sings Morricone and more u Zaprešiću


Ovog ljeta, u organizaciji Turističke zajednice grada Zaprešića, glazbena čarolija čeka vas u gradu bana Jelačića u kojem će svojim nastupom talijanski pop-operni trio Il Volo otvoriti ciklus “Ban. Glazba. Uspomena.”.


Riječ je o nastupu u sklopu europske turneje “Il Volo Sings Morricone and more” tijekom koje će hitove svog posljednjeg studijskog albuma, između ostalog, izvoditi za publiku u Barceloni, Veroni, Sofiji, Bukureštu i Frankfurtu, dok su za prijestolnicu svog nastupa u ovom dijelu Europe odabrali upravo Zaprešić i čarobni perivoj dvorca bana Jelačića, okružen višestoljetnom šumom.


Pridružite nam se na bajkovitoj lokaciji Novih dvora bana Jelačića u Zaprešiću i uživajte u dobro znanim notama najpoznatijih filmskih skladbi u izvedbi talijanskih tenora i baritona.


Il Volo, koji nastupa od 2010. godine, svjetsku slavu je stekao 2015. godine ostvarivši odličan rezultat na Eurosongu u Austriji izvedbom svog najvećeg hita “Grande Amore”. Piero Barone, Ignazio Boschetto i Gianluca Ginoble svoj posljednji studijski album objavili su 5. studenog prošle godine u čast talijanskom maestru Enniu Morriconeu.


Ban. Glazba. Uspomena. Tri riječi, jedna čarolija! Vidimo se 7. srpnja!

www.visitzapresic.hrVIP paket uključuje sjedenje u VIP executive zoni na povišenoj platformi sa sjajnim pogledom, stol i stolice za 4-6 osoba, poseban ulaz za VIP goste, šampanjac i praline dobrodošlice, poseban pristup toaletima i šanku s pićem.

Osobe s invaliditetom u invalidskim kolicima ulaze besplatno, a pratnja kupuje ulaznicu.

Djeca do 6 godina starosti ulaze besplatno i sjede u krilu roditelja/staratelja/pratnje.