ilvolo_opatija21nov - Ulaznice

Il Volo

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

‼️IL VOLO “The Best Of 10 Years” - Opatija, Ljetna pozornica - NOVI TERMIN: 05.07.2021. ‼️


Organizatori koncerta, Festival Opatija i Star produkcija, obavještavaju kako se koncert IL VOLO - ‘The Best Of 10 Years’ zbog lošeg vremena odgađa za sutra, 05.07.2021. u 21:30.


U slučaju da vam novi datum održavanja ne odgovara, povrat sredstava možete zatražiti na prodajnom mjestu na kojem su ulaznice kupljene do 5.7.2021. do 12:00 sati.

Ako ste ulaznice kupili online na www.eventim.hr, povrat možete zatražiti slanjem e-mail zahtjeva na info@eventim.hr do 5.7.2021. do 12 sati. U zahtjevu je potrebno poslati ID narudžbe.

Razlog kratkog roka za povrat je to što je koncert odgođen samo za jedan dan te kako bi se vraćane ulaznice mogle pustiti nazad u prodaju.


***
Osobe s invaliditetom u invalidskim kolicima ulaze besplatno uz pratnju koja kupuje ulaznicu po punoj cijeni.

Djeca do 3 godine starosti ulaze besplatno, s time da sjede roditeljima u krilu.

U PONUDI - ART TICKET! 

ART TICKET je najljepša uspomena i podsjetnik na nezaboravni koncert te sjajna ideja za poklon! ART TICKET je ulaznica tiskana u boji i sjajan dodatak Vašoj kolekciji ulaznica s Vama najdražih koncerata. ART TICKET moguće je kupiti SAMO uz poštansku dostavu.


 

SVJETSKA SENZACIJA IZ ITALIJE U OPATIJI

Talijanski trio Il Volo nastupit će 1. srpnja na Ljetnoj pozornici, a ulaznice za glazbeni spektakl možete kupiti od 17. veljače u sustavu Eventim.hr 

Ove godine proslavit će deset godina karijere, jedina su talijanska grupa koja je ostvarila uspjeh na svim kontinentima, a smatraju ih nasljednicima Tri tenora. Operni pop trio koji čine bariton Gianluca Ginoble (25) te dva tenora Piero Barone (26) i Ignazio Boschetto (25) već su održali dva spektakularna koncerta u Zagrebu i Dubrovniku no 01. srpnja u organizaciji Star produkcije i Festivala Opatija prvi put dolaze na Ljetnu pozornicu. Popularni trio je nakon istočnoeuropske i ruske turneje završio uspješno i onu latinoameričku od Meksika do Argentine, a nedavno su startali s nastupima u Americi i Kanadi. Do sada su ova tri talentirana mladića održali više od 300 koncerata u 210 gradova, a njihov maestralan show pogledalo je više od dva milijuna obožavatelja. Da je riječ o vrhunskim pjevačima potvrdila je i Barbara Streisand pozvavši ih kao specijalne goste na 12 koncerata svoje turneje. Na društvenim mrežama imaju više od 2,2 milijuna pratitelja, a njihov najveći hit "Grande Amore" s kojim su 2015. godine nastupali i na Eurosongu u Austriji ima 123,5 milijuna pregleda na You Tubeu. Prvi album “Il Volo” objavili su 2010. godine za europsko, američko i latinoameričko tržite. Već u prvom tjednu dospjeli su na deseto mjesto Billboard 200 - liste najboljih albuma, a vrtoglavi uspjeh prvijenca lansirao ih je u sam vrh glazbene industrije što im je omogućilo dvije nominacije za latinoamerički Grammy za najboljeg novog izvođača i najbolji album. Kao potvrdu toga da ih nazivaju nasljednicima Tri tenora radili su na projektu Notte Magica, koji je posveta Domingu, Carrerasu i Pavarottiju.

Na projektu je kao izvođač i dirigent sudjelovao Domingo, a na albumu se nalaze neke od najpoznatijih pjesama koje je otpjevao slavni trojac. Ovaj hvaljeni projekt emitiran je ne samo u primetimeu televizijskih kuća već i u 500 kina širom svijeta.

Nastup ovih genijalnih mladih pjevača show je koji morate doživjeti, a kako to zvuči uživo moći će se vidjeti 01. srpnja na Ljetnoj pozornici u Opatiji.