iamddb 23032022 - Ulaznice

IAMDDB

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

 [Obavijest organizatora]

Koncert IAMDDB, koji se trebao održati 23.3.2022. u Zagrebu, je nažalost otkazan.


Povrat sredstava za kupljene ulaznice možete ostvariti na prodajnim mjestima na kojima su ulaznice kupljene.

Ako ste ulaznice kupili online na www.eventim.hr, povrat sredstava za kupljene ulaznice će biti automatski izvršen na terećenu karticu do 25.3.2022. Molimo uzmite u obzir kako je potrebno i do 15 radnih dana da povrat bude vidljiv na terećenoj kartici.


U nastavku je poruka IAMDDB:

''Unfortunately, due to voice problems persisting since last Sunday, IAMDDB needs to cancel this week's European shows, including tonight's show in Zagreb. Performing this week would mean a risk of long term damage to her voice. We're very sorry having to cancel this show as IAMDDB was very much looking forward to it, so was everyone who bought a ticket. We'll make sure to return and perform in Croatia for you all when ready. Thank you''


***IAMDDB

TVORNICA KULTURE

13.12.2021.

Britanska reperica i pjevačica IAMDDB dolazi u zagrebačku Tvornicu kulture u ponedjeljak, 13. prosinca, u sklopu europske turneje.

Pravim imenom Diana De Brito, IAMDDB kombinira bezvremenski jazz i soul pod utjecajem Nat King Colea i Erykah Badu, pomiješan s modernim trapom i R’n’B-om. Fuzijom različitih žanrova stvorila je vlastiti koji naziva urban jazz, a nerijetko ju se smatra jednom od najkreativnijih umjetnica iz UK-a.

Rođena u Lisabonu, ova kćer glazbenika iz Angole se kao mala preselila u Manchester, grad poznatom po brit-popu, ali među svoje utjecaje ubraja raznolike multikulturalne utjecaje, Afro-jazz i Boba Marleyja. Iako je pisala čak od sedme godine, njen debitantski singl "Leaned Out" objavljen je tek 2016. Iste godine izašao je i debitantski EP “Waeveybby, Vol. 1”, te uslijedio “Vibe, Vol. 2.”

2017. godinu je obilježio prvi hit, zarazni singl “Shade”, koji je postao viralan u UK-u s milijunskim pregledima na online platformama. Mixtapeovi “Hoodrich, Vol. 3”, “Flightmode, Vol. 4” i “Swervvvvv.5” su kroz sljedeće dvije godine nastavili graditi hype oko IAMDDB. Sve je kulminiralo uvrštavanjem u BBC nagrade za najbolji zvuk 2018. kada je proglašena jednom od mladih nada glazbene scene, a sljedeće godine se našla i na Forbesovoj listi najutjecajnijih mladih Europljana.

Prodaja ulaznica kreće u ponedjeljak 8. ožujka. Cijena će iznositi 100 kn sve do 30. travnja, nakon čega se penje na 120 kn i vrijedit će do 31. listopada. Od 1. studenog za ulaznicu će trebati izdvojiti 140 kn, dok će na dan koncerta koštati 160 kn.


Osobe u invalidskim kolicima ulaze besplatno, pratnja mora imati ulaznicu.

Djeca do 7 godina ulaze besplatno, uz pratnju roditelja.

Ulaz je moguć uz Covid potvrdu, potvrdu o preboljenju ili negativan test. 


Meet & Greet Upgrade avilable at https://bit.ly/IAMDDBVIP

  • Early entry into the venue
  • Exclusive meet & greet with IAMDDB
  • Personal photograph with IAMDDB
  • Official meet & greet laminate; autographed by IAMDDB
  • Limited availability

This upgrade does not include a concert ticket. If you do not purchase a concert ticket in addition to this upgrade, you will not be admitted to the event.