Učitavanje...

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

HUMANITARNI KONCERT  ZA STIPENDIRANJE MLADIH GLAZBENIKA

LC „Split” tradicionalno organizira humanitarni koncert za prikupljanje sredstava za stipendiranje mladih talentiranih đaka i studenata slabijeg imovinskog stanja. Zahvaljujući sinergiji  svih odjela Umjetničke akademije  i Medicinskog fakulteta iz Splita zadovoljstvo nam je objaviti koncert opernih arija i pjesmi. Na koncertu nastupa četrnaest opernih solista, izvanredni mješoviti zbor UMAS-a te glumci Odjela za dramsku umjetnost.

Izvedbe studenata vode uvaženi profesori, mentori i koordinatori; Vlado Sunko, Nelli Manuilenko, Cynthia Hansell Bakić, Tereza Kusanović, Žana Marendić Bučević, Giorgio Surian, Bruna Bebić, Zoran Velić, Vesna Podrug Kossjanenko, Vlado Zrnić i Hari Zlodre.   

Na koncertu sudjeluje i Odjel za kino i video koji će ovjekovječiti ovaj događaj.

Koncert OPERNE ARIJE I PJESME će se održati 16.05.18. (srijeda) u 19:30 u Amfiteatru Medicinskog fakulteta u Splitu, ulaz s južne strane (ul. Ivana pl.Zajca, parking osiguran). Ulaznice se prodaju po popularnoj cijeni 50 kn na prodajnim mjestima Eventim-a i u dvorani na dan  koncerta.

Ne propustite užitak slušanja najljepših arija iz opera G.Verdija, G.Puccinija, I.Tijardovića itd. Ne propustite ovu prekrasnu večer koja će vam sigurno ostati u lijepom sijećanju.

Lions klub „Split”

Osobe s invaliditetom ne ulaze besplatno.
Djeca do 7 godina ulaze besplatno.