monster truck - Ulaznice

HOT WHEELS MONSTER TRUCKS LIVE

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

NEVJEROJATNE HOT WHEELS ® MONSTER TRUCKS AVANTURE ZA CIJELU OBITELJ!

HOT WHEELS MONSTER TRUCK PRVI PUT UŽIVO U SLOVENIJI,

26. ožujka 2022. U ARENI STOŽICE U LJUBLJANI


HOT WHEELS MONSTER TRUCK UŽIVO

26. ožujka 2022. u 11.30 i 18.30 sati,

ARENA STOŽICE, LJUBLJANA


Najveća svjetska tvrtka za događanja i koncerte Live Nation i Raycom-Legacy Content Company i Charm-Music, u suradnji s Mattelom, Inc., dolaze u Europu s novom, već 5. europskom turnejom Hot Wheels - Monster Trucks Live Tour. U sklopu toga će prvi put u povijesti posjetiti Sloveniju s potpuno novim kamionima! Ova popularna svjetska zabava za cijelu obitelj zakoračit će na europsko tlo 3. siječnja 2022. u Glasgowu u Velikoj Britaniji te će nastaviti svoj put kroz mnoge europske zemlje; 26. ožujka 2022. postava od iznimno atraktivnih preinačenih kamiona i njihovih punktova stat će i u Ljubljani, u Areni Stožice!


Pretprodaja ulaznica za ovaj izniman spektakl počinje u četvrtak, 28. listopada u 11 sata! Ulaznice će biti dostupne na www.eventim.hr i na svim ovlaštenim prodajnim mjestima! Dostupne su i posebne VIP ulaznice koje će vam pružiti još potpunije iskustvo. Broj VIP ulaznica je vrlo ograničen! Prije svakog događaja bit će vremena i za Crash Zone, gdje će ograničeni broj posjetitelja moći razgledati vozilo na licu mjesta, u prizemlju!


Matineja

• ZONA CRASH 09:00

• OTVARANJE ULAZA: 10:30

• PRIKAZ 11:30 - 13:30 (s pauzom od 20 minuta)


Poslijepodnevna predstava:

• ZONA CRASH 16:00

• OTVARANJE ULAZA: 17:30 sati

• SHOW 18:30 - 20:30 (s pauzom od 20 minuta)

Nećete moći ući u zonu sudara bez redovne ulaznice za događaj.


Hot Wheels Monster Trucks Live dolazi u Europu i po prvi put u Sloveniju s više kamiona nego ikada prije! Potpuno novi kamion Mega Wrex je 12 metara duga konstrukcija nalik dinosauru koju pokreće 1800 konjskih snaga. Ovaj spektakularni kamion sigurno će biti vaš favorit na turneji sljedeće godine!


Ljubitelji zabava imat će priliku doživjeti Bigfoot Midwest Madness™, koji je nastao kao rezultat suradnje Hot Wheelsa i Bigfoot Collaborations®. Race Ace ™ također će se pridružiti europskoj turneji s prepoznatljivim plamenom marke Hot Wheels.

Na spektaklu će biti i posebne atrakcije: automobilska lastavica, goreći i transformirajući robot Megasaurus, kao i motokros Freestyle zvijezde! Na iznimnom i uzbudljivom sajmu automobila vidjet ćete i kultne Hot Wheels akrobacije, skokove i spektakularne padove “Monster Trucksa” tijekom natjecateljskih poraza, pobjeda i borbi, koji su nesvakidašnji praznik za oči svih njihovih obožavatelja.


Tijekom europske turneje posjetitelji će imati ekskluzivnu priliku vidjeti prave verzije Hot Wheels igračaka čudovišta, uključujući iznimno popularne: Bone Shaker™, Tiger Shark, V 8 Bomber™ i Demo Derby.

Događaji su također poznati po popularnoj Crash Zone Pre-Show partyju; koji počinje 2,5 sata prije svake emisije. To je također jedinstvena prilika da uđete u Arenu i izbliza vidite ovu nevjerojatnu strukturu i veličinu Hot Wheels Monster Trucks! Ovaj dan moći ćete doživjeti i više uz posebne adrenalinske VIP pakete koji osim odlične pozicije za gledanje ovog spektakla uključuju i obilazak Monster Truck showa, darove i još mnogo toga.

Više informacija dostupno je na https://vipnation.eu/hotwheelsmonstertruckslive.

"Nadamo se da će roditelji i djeca i dalje biti oduševljeni Hot Wheels Monster Trucks Live", rekla je Julie Freeland, viša direktorica Mattela. "Franšiza, koja je bila vrlo uspješna u poticanju istraživačkog duha kod djece, omogućila je obiteljima da zajedno dijele ljubav prema Hot Wheelsu i jedva čekamo da ovog proljeća donesemo turneju po novim europskim gradovima."

Viši potpredsjednik Touring, International Music, Live Nation, Tim McWilliams rekao je: „Kao najveća zabavna kompanija na svijetu, bili smo dio mnogih nevjerojatnih događaja, ali posebno smo uzbuđeni što radimo na Hot Wheels Monster Trucks Live projektu, koji okuplja uzbudljive, obiteljsko orijentirane spektakle s kultnom robnom markom Hot Wheels.”

“Doživjeli smo neviđeni uspjeh 2020. kada smo obožavateljima doveli prvu turneju Hot Wheels Monster Trucks,” rekao je Ken Hudgens, predsjednik i izvršni direktor Raycom-Legacy Content Company. "Oduševljeni smo što nastavljamo raditi s Live Nationom, povećavamo našu globalnu prisutnost i uključujemo novu publiku u neusporedivu zabavu uz dubinsko Hot Wheels iskustvo."

Sigurnost je ključna i vrhunska za Mattel, Raycom-Legacy i Live Nation, kako za zaposlenike tako i za posjetitelje. U Mattelu nam sa zadovoljstvom predstavljaju događanja Hot Wheels u okviru strogih lokalnih sigurnosnih smjernica i propisa.

Live Nation Entertainment

Live Nation Entertainment (NYSE: LYV) vodeća je svjetska industrija zabave, koju čine Ticketmaster, Live Nation Concerts i Live Nation Sponsorship. Za više informacija posjetite: www.livenationentertainment.com.

Raycom-Legacy Content Company

Raycom-Legacy Content Company je velika tvrtka za upravljanje događajima, promociju, kreiranje sadržaja, licenciranje i medije. Tvrtka stvara doživljaje događaja, uključujući Hot Wheels Monster Trucks Live™, međunarodnu turneju Monster Truck-a u Sjevernoj Americi i Europi.

Raycom-Legacy Content Company je partnerstvo između Raycom Sportsa - vodeće neovisne tvrtke za marketing, upravljanje događajima i produkcije - i Legacy Motorsports Events - čiji su suosnivači Ken Hudgens, Tim Murray, Eric Cole i Bob Boggess. Sjedište tvrtke je u Charlotteu, N.C.

Mattel, Inc.

Mattel je vodeća svjetska tvrtka za dječju zabavu specijalizirana za dizajn i proizvodnju kvalitetnih igračaka i drugih korisnih proizvoda. Oni stvaraju inovativne proizvode i iskustva koja inspiriraju, zabavljaju i razvijaju djecu kroz igru. Potrošači su uključeni u niz kultnih franšiznih proizvoda, uključujući Barbie®, Hot Wheels®, American Girl®, Fisher-Price®, Thomas & Friends® i Mega®, kao i druge popularne robne marke u vlasništvu ili s licencom u suradnji s globalnim zabavne tvrtke. Nude filmske i televizijske sadržaje, igre, glazbu i događaje. Posluju na 40 lokacija i prodaju proizvode u više od 150 zemalja, u suradnji s vodećim svjetskim trgovcima i tehnološkim tvrtkama. Otkako je tvrtka osnovana 1945. godine, Mattel je ponosan što je partner od povjerenja u istraživanju ljepota djetinjstva i pomaganju djeci da razviju svoj potencijal. Više na: www.mattel.com


Na raspolaganju je i vrlo ograničena količina VIP PAKETA:

VIP PAKET 1 sadrži:

- Najskuplja ulaznica na donjoj tribini;

- Hot Wheels Live Monster Truck kockasta zastava;

- Ekskluzivni Hot Wheels Live Monster Truck laminirana propusnica i vezica;

- Pristup osoblju i kupovini licenciranih proizvoda.


VIP PAKET 2 uključuje:

- Ulaznica u prvom redu donje tribine za gledanje spektakla Hot Wheels Monster Truck Live;

- Pristup Hot Wheels Monster Truck zoni sudara;

- Vođeni obilazak iza kulisa i ekskluzivni sastanak (meet & greet) s vozačima i kamionima Hot Wheels Monster Trucka;

- Hot Wheels Monster Truck u ekskluzivnom VIP prezentacijskom paketu;

- Ekskluzivni Hot Wheels Live Monster Truck laminirana propusnica i vezica;

- Pristup osoblju i kupovini licenciranih proizvoda.