hladno pivo bare brkovi jonathan sisak 2022 sivo - Ulaznice

Hladno Pivo,Bare i Majke,Brkovi,Jonathan

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

GORAN BARE I MAJKE, HLADNO PIVO, BRKOVI I JONATHAN U SISKU

DVORANA ZELENI BRIJEG

SUBOTA, 14. SVIBNJA 2022.

Jednodnevni rock događaj u Sisak dovodi Gorana Bareta i Majke, Hladno Pivo, Brkove i Jonathan, a u dvorani Zeleni brijeg nastupit će u subotu 14. svibnja.

Događaj u samom srcu Sisačko-moslavačke županije nameće se kao jedan od neizostavnih i najiščekivanijih ovog proljeća.

U novoizgrađenu sisačku dvorani Zeleni brijeg dolazi veliki Goran Bare, po mnogima najveći rock pjesnik ovih prostora, a sa svojim Majkama publiku će provesti kroz više od tri desetljeća karijere i najvažnije himne rock antologije.

Jedan od naših najvećih rock bendova Hladno Pivo ove godine slavi 35 godina karijere, a uz jurnjavu kroz impresivnu karijeru i najveće hitove bit će ovo prilika da generacije fanova pjevaju himne jednog od najvažnijih bendova regije.

Punk-folk-wellness mašina Brkovi jedan su od koncertno najatraktivnijih i najaktivnijih bendova, a ova petorka će sisačkim će fanovima donijeti najveće hitove. Bit će to prilika i čuti novi singl “Tata ti je zao”.

Riječki Jonathan, jedan su od najboljih live bendova cijele regije, što je potvrđeno i nedavnom Rock&Off nagradom za najboljeg koncertnog izvođača, a svojim nastupom se pridružuju popisu bendova na ovom jednodnevnom rock spektaklu.


Koncert je sufinancirani iz natječaja Jer svirati se mora 2, kojeg provode HGU i Ministarstvo kulture i medija.

Osobe u invalidskim kolicima ulaze besplatno, pratnja mora imati ulaznicu.

Djeca do 7 godina ulaze besplatno, uz pratnju roditelja.