žena moga muža pula 2021 - Ulaznice

Hit komedija ''Žena moga muža

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

HIT KOMEDIJA '' ŽENA MOGA MUŽA ''

Pulski Kaštel ugostiti će jedinstvenu komediju mentaliteta, autorsku predstavu Saše Pantića ''Žena moga muža'' u kojem gledatelji prate zgode i nezgode jednog muža te njegove dvije žene .

Na pozornici su glumci Aleksandar Lazić, Jelica Kovačević i Dragana Sudžuk a glazbena podloga djelo je sastava Djura i Mornari.

I bez otkrivanja radnje, dovoljno je samo istaknuti zaplet svo troje glavnih likova koji žive u sreći, slozi i neznanju .

Savršen brak sa dvije žene u isto vreme na relaciji Beograd - Tivat dok jednog dana prva supruga ne otkrije kako njezin suprug već godinama vodi dvostruki život, dapače ima drugu zakonitu suprugu. Dvije se žene najprije posvađaju, pršte dosjetke i na nacionalnoj osnovi, što publiku dovodi do suza no onda shvate da će ga pobijediti jedino ako se ujedine. Dvije se supruge udruže a kako se pritom proveo suprug, gledatelji će moći otkriti na pulskom Kaštelu 09 07.2021.

Uz zaplet koji jamči smijeh do suza, dinamičnosti radnje pridonose i prepoznatljivi motivi mentaliteta glavnih likova pa će biti zanimljivo vidjeti kako će, prvenstveno žene premostiti razlike i udružiti se u ostvarenju istog cilja i vratiti njihovom gospodinu milo za drago.

Tekst / Saša Pantić

Režija /Aleksandar Lazić

Glazba / Djura i mornari

Igraju :

Aleksandar Lazić / Rajo

Jelica Kovačević / Gordana

Dragana Sudžuk / Galja


Limitirano na 400 ulaznica.

Predstava će biti održana uz sve mjere i preporuke Stožera Civilne zaštite RH.

Osobe s invaliditetom u invalidskim kolicima ulaze besplatno.

Djeca iznad 8 godina plaćaju ulaz.