kakozašto - Ulaznice ©

Hit komedija Kako i zašto ubiti muža

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

[Obavijest organizatora - Svijet glumaca]

Odgođena je predstava Kako i zašto ubiti muža koja se trebala održati 8.3.2021. u Splitu.

Novi termin održavanja će se uskoro odrediti.

Sve do sada kupljene ulaznice vrijedit će za novi termin.


Ako želite ostvariti povrat sredstava, potrebno je poslati zahtjev na info@eventim.hr do 25.3.2021. Zahtjev je potrebno poslati s e-mail adrese vezane za narudžbu, a u zahtjevu je potrebno navesti ID narudžbe.


***


„KAKO I ZAŠTO UBITI MUŽA“

trajanje 75 minuta

Glume: Nataša Aksentijević i Pedja Damjanović

Režija i adaptacija: Rade Vukotić

Produkcija: Duško Srijemac 

Komedija o milijun razloga zašto ubiti muža, nastala je nakon burne reakcije nježnog spola na priručnik ,,Kako i zašto ubiti suprugu”. Naime autor ovog djela Antonio Amuri optužen je za muški šovinizam, poslije čega je uslijedio i priručnik namijenjen damama.

U ovoj urnebesnoj komediji žene će uspjeti pronaći na koji tip muža su osuđene, sa podrobnim objašnjenjem ponašanja i maštovitim preporukama za uklanjanje. Tu će se naći različiti tipovi supruga, od kućnog majstora, hipohondra, seksualnih manijaka, razmaženih kretena – navode organizatori.

Ova komedija prema romanima talijanskog književnika Antonia Amurria do sada je realizirana na brojnim pozornicama, a duhovito opisani verbalni okršaji u braku prepunom trzavica nasmijali su publiku diljem svijeta. 

Ulogu supruga tumači Peđa Damjanović, a izmedju ostaloga ima zapaženu ulogu u zabavno glazbenom igranom programu „Čađava mehana“.

Žensku stranu ispričat će glumica Nataša Aksentijević.

Redatelj predstave je Radomir Rade Vukotić. 1971. godine upisuje fakultet dramskih umjetnosti u Beogradu u klasi Predraga Bajčetića. Po diplomiranju 1975. godine postaje stalni član Pozorišta na Terazijama.

Radio je kao asistent režije rediteljima: Soja Jovanović, Želimir Orešković, Radoslav Dorić, Aleksandar Đorđević. 1990. godine otvara prvu umjetničku radionicu za pozorište, film, radio i televiziju PRIZOR.*Ulaznice se prodaju u grupi po 1, 2, 3 ili 4 ulaznice. Nije moguće kupiti samo jednu ulaznicu iz grupe.