kako i zasto ubiti muza - Ulaznice

Hit komedija KAKO I ZAŠTO UBITI MUŽA

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

[ OBAVIJEST ORGANIZATORA ]

Radi određene samoizolacije i pozitivnog testa na Covid bez popratnih simptoma glumice iz predstave, današnja predstava „KAKO I ZAŠTO UBITI MUŽA„ ODGOĐENA je za ČETVRTAK 11.11.2021. 20:00.

Molimo Vas za razumijevanje. Sve do sada kupljene ulaznice vrijedit će za novi termin.

Ako vam novi datum održavanja ne odgovara, povrat sredstava možete zatražiti do 07. 11. 2021. na prodajnom mjestu na kojem su ulaznice kupljene.

Ako ste ulaznice kupili online na www.eventim.hr, povrat možete zatražiti slanjem e-mail zahtjeva na info@eventim.hr do 07. 11. 2021.


[Obavijest organizatora]

Odgođena je predstava ''Kako i zašto ubiti muža'' koja se trebala održati 5.10.2021. u Karlovcu.

Novi datum održavanja je 28.10.2021.

Sve do sada kupljene ulaznice vrijede za novi termin.


Ako vam novi datum održavanja, povrat sredstava za kupljene ulaznice možete ostvariti na prodajnom mjestu na kojem su ulaznice kupljene do 10.10.2021.

Ako ste ulaznice kupili online na www.eventim.hr, povrat sredstava možete zatražiti slanjem e-mail zahtjeva na info@eventim.hr do 10.10.2021. U zahtjevu je potrebno navesti ID narudžbe.

***hit komedija

„KAKO I ZAŠTO UBITI MUŽA“

trajanje 75 minuta

Glume: Nataša Aksentijević i Pedja Damjanović

Režija i adaptacija: Rade Vukotić

Produkcija: Duško Srijemac

 

Komedija o milijun razloga zašto ubiti muža, nastala je nakon burne reakcije nježnog spola na priručnik ,,Kako i zašto ubiti suprugu”. Naime autor ovog dela Antonio Amuri optužen je za muški šovinizam, posle čega je usledio i priručnik namenjen damama.

U ovoj urnebesnoj komediji žene će uspeti da pronađu na koji tip muža su osuđene, sa podrobnim objašnjenjem ponašanja i maštovitim preporukama za uklanjanje. Tu će se naći različiti tipovi supruga, od kućnog majstora, hipohondra, seksualnih manijaka, razmaženih kretena – navode organizatori.

Ova komedija prema romanima talijanskog književnika Antonia Amurria do sada je realizirana na brojnim pozornicama, a duhovito opisani verbalni okršaji u braku prepunom trzavica nasmijali su publiku u svim dvoranama.


Ulogu supruga tumači Peđa Damjanović, a izmedju ostaloga ima zapaženu ulogu u zabavno glazbenom igranom programu „Čađava mehana“.

Žensku stranu ispričat će glumica Nataša Aksentijević.

Redatelj predstave je Radomir Rade Vukotić. 1971. godine upisuje fakultet dramskih umjetnosti u Beogradu u klasi Predraga Bajčetića. Po diplomiranju 1975. godine postaje stalni član Pozorišta na Terazijama.

Radio je kao asistent režije velikim jugoslavenskim rediteljima: Soja Jovanović, Želimir Orešković, Radoslav Dorić, Aleksandar Đorđević. 1990. godine otvara prvu umjetničku radionicu za pozorište, film, radio i televiziju PRIZOR u bivšoj Jugoslaviji.