HEADBANGER'S HOLIDAY festival

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

[OBAVIJEST ORGANIZATORA - CITY EVENTS]


"Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske je donio odluku da se zbog pandemije Covid-19 virusa 'Odluka o mjerama ograničavanja društvenih okupljanja, rada u trgovini, uslužnih djelatnosti i održavanja sportskih i kulturnih događanja', donesena 19. ožujka produljuje do daljnjeg. Odluka se, među ostalim, odnosi na javna okupljana i manifestacije, pa smo sukladno tome primorani otkazati Headbanger's Holiday 2020.


Ekipa Headbanger's Holiday festivala intenzivno je radila na organizaciji ovogodišnjeg izdanja i svako od nas je iskreno razočaran što nećemo imati priliku zajedno s vama uživati u Puli. Otkazivanje festivala teško utječe na sve nas, psihički i financijski, i zasigurno će nam trebati neko vrijeme za oporavak i reorganizaciju, te da analiziramo novonastalu situaciju. Ovo je snažan udarac našoj kompaniji,djelatnicima u glazbenoj industriji, svim uključenim subjektima na području Istre, našim partnerima, volonterima, a posebice festivalskoj ekipi i njihovim obiteljima.


Uprkos svemu, mi podržavamo odluku Stožera u ovoj složenoj situaciji. Vaše zdravlje, zdravlje nasih posjetitelja i izvođača, kao i sigurnost svih vas je naš prioritet, a odgovornost koju nosimo kao organizator festivala je razlog više da pratimo preporuke i upute struke.


O naknadnom terminu za Headbanger's Holiday 2020, izvijestit ćemo vas čim se o tome donese odgovarajuća odluka, a koja će biti zasnovana na dogovoru s agentima, menadžerima, izvođačima i ostalim festivalima koji se održavaju u periodu kad i naš, te se nadamo da ćemo vam uskoro moći dati više informacija o novim datumima i izvođačima. Činimo sve što je u našoj moći kako iznašli prikladno rješenje za ovu situaciju i o tome vas obavijestili u što kraćem roku.


Stoga vas molimo za malo strpljenja i veliko vam hvala vam na vašem povjerenju i razumijevanju u ovim teškim okolnostima.


Headbanger's Holiday"


❗️Ulaznica za Headbanger’s Holiday 2020 je valjana ulaznica za Headbanger’s Holiday 2021!
Ako ste već kupili ulaznicu za Headbanger’s Holiday 2020, a želite posjetiti Headbanger’s Holiday 2021, sve što trebate je doći na festival i pokazati vašu ulaznicu za Headbanger’s Holiday 2020. Nikakve dodatnje radnje nisu potrebne.


❗️Headbanger’s Holiday 2020 i povrat novca.
Ako ste već kupili ulaznicu za Headbanger’s Holiday 2020 i želite pokrenuti postupak povrata novca za nju, molimo vas da pošaljete e-mail na hello@headbangersholiday.com kako bi vam dali daljnja uputstva.