Učitavanje...

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

HAUSER & Friends u pulskoj Areni, 24. kolovoza!

Nakon što nas je očaravao koncertima održanim diljem svijeta u sklopu 2CELLOS, HAUSER je odlučio publici predstaviti samostalni koncert, na kojem će mu se pridružiti prijatelji glazbenici poput Lole Astanove, Caroline Campbell, Ksenije Sidorove te Petrit Cekua i uz podršku Zagrebačke filharmonije u pulskoj Areni 24. kolovoza.

HAUSER je kao dio dvojca 2CELLOS poznat po svojim energičnim nastupima, a vjerujemo kako će i ovaj put prirediti nezaboravno iskustvo i predivnu atmosferu, iako je ovaj koncert rezerviran iskljucivo za klasiku.

HAUSER će izvoditi svoja omiljena klasična djela, a pozornicu će dijeliti sa svjetski poznatim imenima klasične glazbe kao što su Lola Astanova s kojom je i ranije ostvario odličnu suradnju svirajući neke od najromantičnijih i strastvenijih komada klasične glazbe.

Ovoj prekrasnoj glazbenoj čaroliji pridružit će se i Caroline Campbell, Ksenija Sidorova te Petrit Ceku. Glazbenici koji će se pridružiti Hauseru ovog ljeta na pozornici su komentirali kako su jako uzbuđeni i jedva čekaju nastup.

Bit će to prava glazbena poslastica koju nikako ne smijete propustiti!

Osobe s invaliditetom u invalidskim kolicima ulaze besplatno, pratnja plaća punu cijenu ulaznice.

Djeca predškolske dobi ulaze besplatno, ako sjede pratnji u krilu.