HANS ZIMMER LIVE 2022 - Ulaznice

HANS ZIMMER LIVE

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

[ NOVI DATUM ]

Koncert Hans Zimmer Live @ Arena Stožice, koji se trebao održati 26.2.2022. u Ljubljani, se prebacuje na novi datum – 10.04.2022.

Sve do sada kupljene ulaznice vrijede za novi datum i nije ih potrebno mijenjati.

Ako vam novi datum održavanja ne odgovara, povrat sredstava možete zatražit na prodajnom mjestu na kojem su ulaznice kupljene do 01.03.2022.

Ako ste ulaznice kupili online na www.eventim.hr, povrat sredstava možete zatražiti slanjem e-mail zahtjeva na info@eventim.hr do 01.03.2022. U zahtjevu je potrebno navesti ID narudžbe ili sliku ulaznica s vidljivim barkodom.


****


HANS ZIMMER Live

26.02.2022 ARENA STOŽICE

Europska turneja 2022.


Nakon svjetske turneje koja je privukla više od milijun obožavatelja u arene, stadione i pozornice na otvorenim prostorima, skladatelj nagrađivan Oscarom, Grammyjem i Zlatnim globusom Hans Zimmer vraća se na pozornicu s novom velikom turnejom kroz Europu od veljače 2022. Zimmeru će se na nastupima pridružiti bend, orkestar i zbor kako bi izveli hit glazbu iz omiljenih filmova obožavatelja, kao i novije skladbe. Uz to, Zimmer će izvoditi djela koja se često ne izvode uživo.

Skladatelj Hans Zimmer je najpoznatiji i najutjecajniji tvorac filmske glazbe našeg doba. Skladatelj, koji je 2018. godine dobio 11. nominaciju za Oscara za glazbu u hitu Christophera Nolana - Dunkirk, je inovirao izvedbu filmske glazbe uživo.

Publika nesumnjivo može očekivati ​​raskošne nastupe 2022. Njegovi prethodni koncert “Hans Zimmer Live” izvodili su se između 2014. i 2019., iznenadivši i milijunsku publiku i kritičare. Umjesto projiciranih filmskih scena, Zimmer je na središnjoj pozornici nastupio kao glazbenik i domaćin s orkestrom, zborom i pratećim ansamblom, omogućujući slušateljima da u potpunosti urone u njegove voljene skladbe iz filmskog svijeta.

Europskom turnejom "Hans Zimmer Live - Europe Tour 2022", popularni filmski skladatelj vraća se na koncertnu pozornicu na veliki zahtjev svih obožavatelja i ljubitelja njegove glazbe.


O Hansu Zimmeru:

U svojoj karijeri Hans Zimmer stvorio je preko 200 projekata na različitim medijskim poljima, koji su zajedno zaradili više od 28 milijardi američkih dolara (22 milijarde eura) na globalnim blagajnama. Zimmer je nagrađen Oscarom, dva Zlatna globusa, tri Grammyja, Američkom glazbenom nagradom i nagradom Tony Theatre. Zimmerova najvažnija djela u posljednjih nekoliko godina uključuju Udovice, u kojoj je skladatelj ponovno surađivao s redateljem Steveom McQueenom, a prethodno je surađivao na hvaljenom filmu 12 godina ropstva. Sa kolegom Benjaminom Wallfisch stvorio je glazbu za film Blade Runner 2049 i zaradio nominacije za nagrade Grammy, BAFTA i BFCA nagrada po izboru kritičara. Glazba za Dunkirk Christophera Nolana donijela mu je nominacije za Oscara, nagradu Grammy, Zlatni Globus, BAFTA i BFCA nagrada po izboru kritičara. Ostala značajna postignuća uključuju glazbu za blockbustere kao što su: Gladijator, Tanka crvena linija, Bolje ne može, Kišni čovjek, Trilogija Vitez tame, Početak, Thelma i Louise, Pad crnog jastreba i Posljednji samuraj. Zimmer je nedavno stvorio glazbu za najnoviju animiranu verziju Kralja lavova (2019), za koju je dobio nominaciju za Grammy, u kategoriji Najbolji vizualni mediji. Film je Disney objavio 19. srpnja 2019., a na blagajnama je zaradio više od 1,7 milijardi dolara.

Njegovi predstojeći projekti uključuju Wonder Woman 1984, najnoviji film Jamesa Bonda Nema vremena za umiranje te Spužva Bob Skockani: Spužva u bijegu i Top Gun. Zimmer je nedavno završio vrlo uspješnu turneju Hans Zimmer Live, koja je bila u Aziji i Australiji, a istu će nastaviti širom svijeta 2022., zajedno s europskom turnejom koja će započeti u veljači 2022. godine.

O Semmel koncertima:

Semmel Concerts vodeći je promotor i producent koncertnih događaja. Osnovan je 1991. godine u Njemačkoj i dio je promotivne grupe EVENTIM LIVE. Tvrtka organizira više od 1.600 događaja godišnje. U 2018. godini, s gotovo 4,5 milijuna prodanih ulaznica, tvrtka se našla na drugom mjestu Pollstar European Magna Charta Promoters i na četvrtom mjestu međunarodnih Top 100. Semmel Concerts ima bogato iskustvo u produkciji filmskih glazbenih događaja poput „The World of Hans Zimmer“, „Disney in Concert“ te najnovija produkcija “Two Steps from Hell Live”.